Rampage: Big meets Bigger

 

Dwayne Johnson in Rampage (2018)

Mijn Recensie:

Deze film speelt al een paar weken in de bioscoop. Wat veel mensen niet wisten is dat deze film gebaseerd is op een arcadespel uit 1986.

Okoye gespeeld door Dwayne werkt in nationaal park. In het begin zag je hoe nauw hij werkte met gorilla’s en dat hij zelfs kon communiceren met deze dieren. Dat was erg tof om te zien en dat deze gorilla zelfs humor bevatte. Grof, erg grof, maar super grappig.

Plotseling vielen allerlei voorwerpen vanuit de aarde op de grond die in contact kwamen met een aantal dieren. Het bedrijf wat hierachter zat is corrupt en probeerde al zijn werk te vernietigen. Wanneer dit bedrijf iets aanzette dat ervoor zorgde dat de dieren gek werden, gingen ze de stad in.
Hierdoor werd het van kwaad naar erger en de special effects logen er niet om. Er werd veel gesloopt.

Echter vond ik de relaties tussen de personages en dieren echt super om te zien. Niet alleen de gebarentaal tussen Okoye en George, de gorilla. Maar hoe de dieren samenwerkten om het vreselijke geluid te laten stoppen. Een gorilla, een wolf en alligator zouden nooit samenwerken tenzij dit soort dingen gebeurden. Ik moest wel even benadrukken dat ze de wolf echt supervet hadden gemaakt. HIJ KON… Nee spoiler, haha. Maar wauw. Ik was net zo verbaasd als Okoye!

Het was een duidelijk verhaal! Vanaf de tijd dat Dr. Kate Caldwell de deur binnen kwam gelopen werd al gauw duidelijk wat er aan de hand was. Er kwam steeds meer informatie vrij waardoor het vrij helder werd wat er gedaan moest worden om de dieren te stoppen.

Als je een fan bent van Jeffrey Dean Morgan moet je deze film zeker kijken. Eén spoiler die ik je geef is, dat hij net zo sarcastisch is als Negan uit The Walking Dead.

Ik heb gelachen om deze film! Super leuke stukken en een goed verhaal!

 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge