MUS – Plantastic planner

Plantastic planner

Toen ik deze planner in de gids zag staan, wilde ik hem meteen hebben en beoordelen. Twee jaar eerder heb ik een MAMBI Happy Planner gekocht. Maar in verband met verzendkosten, was dit best een dure aangelegenheid en heb ik het jaar erop geen Happy Planner meer genomen. Wel vond ik het ideaal dat je zelf dingen toe kan voegen omdat het een disc planner is. Deze Plantastic Planner is dat ook en dat vind ik echt twintig pluspunten waard.

De cover is van stevig, buigzaam plastic en ziet er fleurig uit. Elke maand heeft een tabblad, waardoor je makkelijk kan zoeken. Deze planner is niet genummerd, waardoor je in elke maand die jij wil kan beginnen. Je kunt dus ook de tabbladen verschuiven, zodat je bijvoorbeeld in September begint. Elke maand heeft op de achterkant een blad voor doelen en belangrijke dagen.

Maandplanner en weekplanner

Het belangrijkste wat je vaak wil weten is hoe de maand- en weekplanner eruit ziet. Want dit is een weekplanner. De week is verdeeld over twee pagina’s. Vooraan elke maand vind je een maandplanner, waar je in een snel overzicht kunt zien wat je deze maand allemaal gepland hebt. Echt superfijn.

maandoverzicht
Weekoverzicht

Zoals je ziet kun je deze planner plat neerleggen en ook dat vind ik heel erg fijn. Het schrijft makkelijk. Een voordeel is ook dat je de pagina’s even uit de band kunt halen. Dus als de ringen in de weg zitten met schrijven, vis je de pagina er even uit en hoppa, geen last meer van de ringen. Ideaal!

Conclusie

Ik vind dit een hele fijne planner. Je kunt er helemaal je ei in kwijt, omdat je zelf verschillende pagina’s toe kan voegen. Maar ook als je dit liever niet wil, dan is deze planner nu al erg compleet. Ik heb een maxi versie, maar je hebt ze ook een slagje kleiner, als je dat liever hebt.

Volgende week laat ik even zien welke uitbreidingen MUS zelf al heeft.

Voor meer info: MUS

Partnerlinks: BOL|BRUNA|

DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge