Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Mijn recensie:

Captain Jack Sparrow, mate! Johnny Depp is terug in zijn geweldige rol als onze favoriete piraat van de woeste zeeën. Ik wist al lang van tevoren dat deze film uitkwam, maar ik kon het niet helpen dat ik niet alsnog stuiterde. Immers kunnen we geen genoeg van hem krijgen. Het is gewoon een geweldige acteur.

Deel vier, On Stranger Tides, vond ik iets minder goed, waardoor ik toch wel een beetje bang was voor dit verhaal en het script. Gelukkig is dat allemaal weggevaagd, toen ik eindelijk in de bioscoop stoel zat tijdens Movie Night.

 

“Find Jack Sparrow for me and relay a message, from Captain Salazar. Tell him: death will come straight for him. Will you say that to him, please?”

Ik was echt verliefd op de special effects die ze in deze film hebben gebruikt. Het haar van Salazar was ronduit prachtig en de manier waarop hun boot bewoog. Wauw. Holy shit. De muziek kwam weer goed tot zijn recht en ik heb zo ontzettend gelachen om het script. Ik denk echt dat dit het beste van alle vijf de films is.

“What a horrible way to live.”

Ik verwachtte van Jack weer een rareteitenkabinet, want zeg nu zelf we hebben het hier over de meest intelligent en tevens domme piraat die er is. Het verbaasde me echter ook niet dat mijn verwachtingen weer goed waren ingeschat, want ach het gebeurde weer opnieuw. De plotwendingen waren geweldig en grappig tegelijk.

De nieuwe karakters waren een goede aanvulling op de al bestaande cast en ik vraag me (voor de mensen die de after credit ook gezien hebben) waar het allemaal uiteindelijk naartoe gaat.

 “You would’ve seen a lot more if you kept your cakehole shut.”

Ik wist dat Keira en Orlando weer terug zouden komen, maar het was erg kort. Achteraf gezien was dat erg logisch, want nu kunnen we gaan speculeren over deel 6. Het was erg leuk om ze weer terug te zien op hun oude setting!

Er zijn wat dingen die ronduit niet kloppen en waar ik nu al sinds de dag voordat hij werkelijk ging draaien over zit te duim draaien. Er zijn dingen die niet kloppen en of dit bewust is gedaan door de director en producers is een vraag waar ik het antwoord niet op weet. We kunnen helaas alleen maar wachten op het volgende deel tot deze vragen beantwoord gaan worden en tot die tijd… Internet is my best friend.

Tot het volgende deel. Captain Jack Sparrow!

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge