Passion & Venom by S. Williams (Venom #1)

Passion & Venom by S. Williams (Venom #1)Passion & Venom By/Door S. Williams, Shanora Williams
Serie: Venom #1
Uitgever/Publisher CreateSpace Independent Publishing Platform Op/On October 18th 2016
ISBN: 1539384306
Genres: New Adult
Pagina's/Pages: 188
Goodreads
four-stars

Imagine this:Your husband is murdered on your wedding day.Your gown is soiled in his blood.You are taken hostage…Treated like a caged animal.The man behind your husband’s murder is revealed.His name is Draco Molina.Draco has power. Respect. Wealth.He is a savage beast of a man - dominant in every way.Soon after, he makes you an offer that you can’t refuse.All you have do is submit to him, and in return you won’t be punished.He will reward you handsomely.But if you disobey, you must be prepared to face the consequences.What do you do when the most wanted man in the world . . . wants you?

**Please Note: This story contains dark elements that may not be suitable for everyone. If you are sensitive to darker matters or if they make you feel uncomfortable in anyway, please consider that before reading Passion & Venom. I will be the first person to tell you that this story is NOT for everyone. To all the others that are eager to read it . . . The Jefe awaits.**

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn Recensie:

Dit boek staat in mijn top vijf van de donkerste boeken die ik heb gelezen. Ik vond dit boek terwijl ik aan het rond klikken was op Goodreads. De cover was het eerste wat mijn aandacht trok.

Gina Nicotera is de dochter van een crimineel, die trouwt met een andere crimineel. Op haar trouwdag wordt haar man neergeschoten en wordt ze ontvoerd. De plek waar ze terecht komt is smerig, vochtig en super smerig. Ze wordt vreselijk behandeld en leeft de eerste paar dagen op water en brood. Toch heeft ze gezelschap van een andere gevangene die haar waarschuwt voor wat er gebeurt als ze hun aandacht trekt.

Op een dag wordt ze meegenomen naar Draco, de crimineel, die wordt gezocht. Wanneer hij achter haar naam komt herinnert hij zich, haar vader. De man waar hij tegen op keek en de man die hem ooit een belofte heeft gedaan.

Draco is dominant en houdt van zijn regeltjes. Wie deze niet naleeft wordt gestraft. En oh, wat houdt deze man van zijn straffen. Hij straft Gina op een manier waardoor mijn ogen groot werden, totaal niet verwacht.

Gina is in het begin een beetje een bang kuikentje, maar naarmate het boek vordert veranderd ze in een sterke vrouw. Iemand die weet wat ze wilt en al weet hoe ze het gaat doen. Om te doen wat ze wilt, moet ze ervoor zorgen dat Draco haar gaat vertrouwen en dan… Haar wraak zal zeker zoet zijn.

Draco is een personage dat moeilijk te doorgronden is. Dat was waarschijnlijk de bedoeling, maar zijn gewelddadige en complexe karakter zorgen er wel voor dat ik deel twee en drie zeker ook ga lezen.

Ik ben heel benieuwd hoe Gina het er vanaf gaat brengen in het volgende deel. En ik ben nog veel benieuwder naar het gedrag van Draco.

“Passion or venom? And you ask me what my choice is? The venom. Every. single. fucking. ounce of it.”

four-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge