Ocean’s Eight

Sandra Bullock, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Rihanna, and Awkwafina in Ocean's Eight (2018)Mijn Recensie:

Eindelijk!! Ik heb zolang gewacht totdat deze film uitkwam in de bios en mijn vriendin heeft zoveel stalk appjes gehad omdat ik er gewoon naartoe moest.

Sandra Bullock. Je houdt van haar of je haat haar. Ik vind haar een geweldige actrice. Alle oceans delen die hiervoor gemaakt zijn, heb ik nog nooit in mijn leven gezien. Maar een vrouwelijke versie van deze film moest ik gewoon zien. (En omdat Richard Armitage erin zit, maar dat vergeet ik er even bij te zetten).

Debbie, gespeeld door Sandra Bullock zorgt voor een team waar niemand aan kan tikken. Ze hebben alemaal hun eigen vaardigheden en talenten. Iedereen heeft hun eigen taak en alles is tot de laatste puntjes uitgestipt. Het doel? Een ketting die 150 miljoen dollar waard is. Tot de avond van de diefstal maak je kennis met de karakters, wat er speelt en is er toch een spanning aanwezig.

Ze doen zich allemaal voor als iemand anders en zijn hier ontzegens goed in. Er gebeuren wat grappige, serieuze en stomme dingen waardoor het script alleen maar leuker wordt.

Hoe het team het ook deed er was een bijzondere ontspanning aanwezig. Ik bedoel… Als ik een ketting moest jatten van 150 miljoen had ik niet rustig rondgelopen en een drankje gedronken. Nee, waarschijnlijk stond ik in een hoekje te hyperventileren. En het vertrouwen ook… Er zijn geen contracten, alleen een mondelinge afspraak dat ieder van hen een heel groot bedrag krijgt. Is dat vriendschap of gaat alles om het geld? Misschien allebei?

Achteraf gebeurde er van alles en vond ik het geweldig dat er karakters waarvan ik niet verwacht had een crimineel te zijn er toch voor zwichten. Het was een hele goede film en ik zou hem zeker nog een keer kijken.

Zeker de 8 waard die ik hem gegeven heb.

 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge