Obsession (Arum #1) by Jennifer L Armentrout

Obsession (Arum #1) by Jennifer L ArmentroutObsession By/Door Jennifer L. Armentrout
Serie: Arum #1
Uitgever/Publisher Entangled: Embrace Op/On 31 May 2013
Genres: Paranormal Romance
Pagina's/Pages: 249
Goodreads
five-stars

This is a stand alone novel that is an adult spin-off of the Lux Series You do not need to read a Lux book to read Obsession and vice versa.

He’s arrogant, domineering, and... To. Die. For.

Hunter is a ruthless killer. And the Department of Defense has him firmly in their grasp, which usually doesn’t chafe too badly because he gets to kill bad guys. Most of the time he enjoys his job. That is, until he’s saddled with something he’s never had to do before: protect a human from his mortal enemy.

Serena Cross didn’t believe her best friend when she claimed to have seen the son of a powerful senator turn into something... unnatural. Who would? But then she witnesses her friend’s murder at the hands of what can only be an alien, thrusting her into a world that will kill to protect their secret.

Hunter stirs Serena’s temper and her lust despite their differences. Soon he’s doing the unthinkable—breaking the rules he’s lived by, going against the government to keep Serena safe. But are the aliens and the government the biggest threats to Serena’s life… or is it Hunter?

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Hij is arrogant en dominant.

Hunter is een meedogenloze moordenaar. Het ministerie van Defensie heeft hem in zijn greep, wat hij echter niet zo erg vindt, aangezien hij de slechteriken mag doden. Vaak genoeg geniet hij van wat hij mag doen. Tot hij wordt opgezadeld met iets dat hij nooit eerder hoefde te doen. Een mens beschermen tegen zijn vijand.

Serena Cross geloofde haar beste vriendin niet toen ze beweerde dat de zoon van een machtige senator hebben veranderen in iets vreemds. Maar dan is ze ineens getuige van de moord op deze zelfde vriendin. Ze valt in de handen van de buitenaardse wezens en duwen ze haar in een wereld die haar zullen doden om hun geheim te beschermen.

Hunter maakt dingen in haar los ondanks hun verschillen. Al snel doet hij van alles wat niet mag. De regels overtreden en gaat tegen zijn regering in om Serena te beschermen. Zijn de aliens gevaarlijk voor haar of is het toch Hunter?

“Shit. Next I’ll hold her hand and start talking about butterflies and rainbows. Fuck me.” 

Ik heb de schrijfstijl van Jennifer altijd als prettig aangeschouwd. Je gaat er makkelijk doorheen en het is gewoon superfijn geschreven. Er zijn genoeg details om je mee bezig te houden.

“Your arrogance is rooted in stupidity.” 

Ik had in eerste instantie geen idee dat Jennifer een boek had geschreven over de Arums. Ik las over hen in de Lux serie en vond ze al erg interessant. Maar zoals gewoonlijk, koos je altijd voor de karakters die dichterbij stonden en dat waren natuurlijk de Luxen.

Hoewel Deamon Black flink dominant was, sloeg Hunter alles. Hij was in alle opzichten een eikel die geen andere keuze had om een mens te beschermen. Iets waar hij absoluut geen zin in had en dat liet hij duidelijk merken.

Wat ik erg fijn vond aan dit boek was dat je meer te weten kreeg over de Arum. In de Lux boeken vond ik dit erg vlak en hier werd duidelijk hoe verschillend ze van de Lux waren.

Daarbij was Serena erg grappig. Ze liet Hunter flink weten wat ze van zijn gedrag vond en ging er tegenin. Good for you want dat had de alien wel nodig.

De aantrekkingskracht tussen hen in was behoorlijk grappig. Allebei deden ze er alles aan om uit elkaars buurt te blijven en dat leverde de mooiste situaties op. Vooral het flirt gedrag van Hunter ging totaal tegen de richtlijnen die hij zichzelf had voorgehouden in. De Arum was namelijk in staat om bepaalde dingen bij de mens te doen die ervoor zorgden dat… Ja, ik was niet van plan om te gaan spoileren.

 “Well, wrap me up and call me a Christmas baby. Hunter with a female – a human female.” 

Ik vond het twee geweldige karakters waarvan ik had gehoopt meer te kunnen lezen. Helaas heeft Jennifer slechts één boek over hen geschreven.

Dit boek zou ik iedereen aanraden te lezen nadat je alle Lux boeken hebt gelezen (stiekem kwam ik erachter dat er nog een deel 5 is in de Lux serie, die ik zelf niet heb gelezen).

five-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge