NaNo blog #2

Beetje laat maar de tekst gaat op voor afgelopen woensdag 🙂 :

NaNoWriMo Blog nummertje 2!!!

Week 1 van NaNoWriMo is voorbij. Nou ja… het begon op woensdag, maar oké.

Hoe is het voor mij gegaan?

Beter dan verwacht eerlijk gezegd. Ik had al een paar weken amper inspiratie dus ik was erg bang voor mijn NaNo.

Ik wilde heel erg graag mee doen aan de midnightwar van 1 nov, wat dus eigenlijk dinsdagnacht was. Alleen om 23:15 kon ik mijn ogen niet meer open houden en ik moest de volgende ochtend om half zeven weer opstaan. Geen goed idee dus.

Dan werd dus ook niks.

Maar daarna ging alles een stuk beter.

Waar heb je aan gewerkt?

Het plan was Noah en Poppi. Ik was daar in hoofdstuk 27. Op het moment van schrijven zit ik in hoofdstuk 33 dus er is wel vooruitgang. Het enige is dat Sil harder gilt…

Daar had ik een half hoofdstuk en nu zit ik daar in hoofdstuk 5. Maar dat maakt niet uit. Uiteindelijk zal ik dat verhaal toch ook moeten schrijven en boek ik nu gewoon mooi alvast vooruitgang.

En wat is je score tot nu toe?

Nou, vandaag ga ik in ieder geval over de 22.000 woorden heen. Dus ik ben trots op mezelf. Als ik zo doorga, dan moet ik het makkelijk gaan redden en dat is super fijn!

Wat hoop je aan het eind te hebben?

Het zou mooi zijn als Noah en Poppi zover zijn dat ik ze zelf in december kan gaan editten zodat ze daarna door kunnen naar de proeflezers. Verder hoop ik alvast een groot begin te hebben gemaakt met Sil en verklap-ik-nog-niet.

Dat zijn mijn doelen voor NaNo maar ik heb geen idee hoe ver ik kom. Hopelijk wordt het iets.

Wauw… ik heb nog geen 22.000 woorden hoor.

Dat maakt niks uit, want ik zit vol boven het dagdoel van vandaag. Ik loop dus voor. Je hebt nog tijd genoeg. Gewoon blijven schrijven en zorgen dat je ongeveer op het lijntje op de site blijft. Dan is er niks aan de hand. Ik krijg vast ook nog wel dagen dat ik een stuk minder kan schrijven en dan ga ik weer zakken in het kader van voorlopen.

Het uiteindelijke doel is 50.000 woorden. Of je dat nu eerlijk verdeeld per dag, of de ene dag meer schrijft dan de andere. Dat maakt niks uit.

Zolang je maar blijft schrijven.

XOXO Mariëlle

DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge