Muse Poetry Journal (Dutch)

Muse Poetry Journal (Dutch)Muse Poetry Journal Genres: creatief
Goodreads
four-stars

Laatst kreeg ik van Mus een prachtige Poetry Journal op mijn deurmat en vandaag wil ik jullie daar wat over vertellen.

Mijn recensie van de Muse Poetry Journal

Het is een superklein makkelijk boekje dat je zo in je tas kunt gooien en altijd bij je kunt hebben. Met een pen in je tas kun je altijd meteen alles opschrijven wat er in je opkomt.

Binnenin zitten twee kleine notitieboekjes die in de Poetry Journal worden gehouden met een elastiek. Het idee is zoals bij een Fernweh Journal/reisjournal. Super makkelijk want als hij vol zit, neem je gewoon nieuwe notitieboekjes en je kunt er verder mee gaan. Ook meteen goed voor het milieu, want de buitenkant hoef je dan niet steeds te vervangen.

Het papier van de Muse Poetry Journal

Het papier is natuurlijk ook belangrijk. Ik heb er nog niet veel ingeschreven, maar tot nu toe drukken mijn pennen niet door. Niet aan de gang gaan met sharpies, want die drukken wel door. Verder is het prima papier. Ik ben zeer tevreden en vind het erg leuk. Ik ga hem vooral gebruiken voor quotes uit boeken en muziek. Hier wil ik ook mee gaan plakken. Zodra ik wat heb gemaakt, zal ik het op mijn insta-account aan jullie laten zien.

Conclusie

Heel leuk! Ik ben er zeer tevreden over!

Koop hem op bol

Meer van BBNC vind je hier!

four-stars
DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge