Mr. Rook by Mimi Jean Pamfiloff (Mr. Rook Island #1)

Mr. Rook by Mimi Jean Pamfiloff (Mr. Rook Island #1)Mr. Rook (Mr. Rook's Island, #1) By/Door Mimi Jean Pamfiloff
Serie: Mr. Rook's Island #1
Op/On January 1st 1970
Goodreads
five-stars

From NEW YORK TIMES Bestseller Mimi Jean Pamfiloff, Comes Part One of Mr. Rook's Island, a Sexy, Dark, Romantic Suspense.~~~~~He's Enigmatic, Dangerously Handsome, and COMPLETELY OFF-LIMITS...

The women who vacation on Mr. Rook's exclusive island are looking for one thing and one thing only: to have their wildest romantic fantasies come to life. Pirates, cowboys, billionaires--there's nothing Rook's staff can't deliver.

But when Stephanie Fitzgerald's sister doesn't return after her week in paradise, Stephanie will have to pose as a guest in order to dig for answers. Unfortunately, this means she'll need to get close to the one thing on the island that's not on the menu: the devastatingly handsome and intimidating Mr. Rook. And he's not about to give the island's secrets away.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn Recensie:

Mr. Rook. Wat ga ik over dit boek zeggen?

Het boek leest vanuit het oogpunt van Stephanie. De jonge vrouw waarvan haar zus niet terug is gekomen van een vakantie. Een vakantie op een eiland waar al je fantasieën tot leven komen als je maar gewoon betaald. Ze doet er alles aan om erachter te komen waar haar zus Cici is gebleven.
Ze deed dit door zich als iemand anders voor te doen met geld van een machtige man die informatie wilde of de eigenaar van dit stukje paradijs. Zolang je maar genoeg betaald word elke fantasie werkelijkheid. Mr. Rook, de eigenaar, van het eiland is mysterieus, arrogant en een tikkeltje dominant.Rook is het enige op het eiland dat off-limit is. Maar Stephanie doet er alles aan om oog in oog met hem komen te staan. Zodra ze zijn aandacht heeft getrokken, doet ze er alles aan om daar te blijven.

Rook heeft geheimen waar Stephanie op elke mogelijke manier achter probeerde te komen en dit stukje bij stukje te ontrafelen.
“How was it possible to feel entranced and literally mortified of a man all at the same time.”
Stephanie wilt alleen de antwoorden die ze nodig heeft. Maar langzaam gebeuren er allerlei andere dingen die ze niet voor mogelijk had gehouden.
“What was it about him that made me feel afraid? What was it about him that made it impossible to look away?”
Al snel leerde ik dat Rook niet zomaar zijn geheimen opgeeft. Er gebeuren allerlei dingen tussen hen en toch is er een afstand. Ik snapte maar niet waarom en de echte waarom was iets dat ik niet aan had zien komen.
Er gebeuren vreemde dingen met Stephanie waar geen antwoord voor is.
Wanneer Rook achter de echte reden van haar komst komt zijn de rapen nog niet gaar… En Stephanie heeft opeens een ander doel in haar leven.
Dit boek liet constant vraagtekens achter, waardoor ik het niet weg kon leggen.
“I’m sorry, Stephanie. But I am the one thing on this island you cannot have.”
five-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge