Mr. President (White House #1) by Katy Evans

Mr. President (White House #1) by Katy EvansMr. President By/Door Katy Evans
Serie: White house #1
Uitgever/Publisher KT Publishing LLC Op/On October 31st 2016
ISBN: 0997263636
Genres: New Adult
Pagina's/Pages: 280
Goodreads
three-stars

From New York Times and USA Today bestselling author Katy Evans comes a sizzling new contemporary romance.

He's won the hearts of millions. But is he willing to lose his?

I met the president’s son when we were both young. Matthew Hamilton was handsome, polished, and intelligent. I’d never met a guy like him.

He promised me that he’d never run for president. I promised that if he did, I’d be by his side.

Three terms later, an invitation to join Matthew Hamilton’s campaign is the most exhilarating opportunity I’ve ever experienced. I'm determined to make a difference; he is determined to win.

Focused on his goal, Matt is steadfast, ruthless, and disarming. All eyes are on him and his popularity is surging. But soon, the next possible president of the United States is possessing me in more ways than one—and despite the risks, I'm helpless to resist.

We're stealing touches, stealing moments, and stealing away at night. But our chemical connection is quickly becoming dangerously combustive, putting not only my heart, but Matt's chance at the presidency on the line.

Winning will take everything. Walking away will be the hardest thing of all.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie:

Ik was erg benieuwd naar dit boek door de titel en de cover. De flaptekst gaf genoeg weg om te weten waar het over ging en te weinig, zodat je er nieuwsgierig naar werd.

“They called him prince when his father was alive, now he’s about to take the king’s throne.”

De titel past goed bij het boek en de donkerheid maakt het erg mysterieus.

Er waren veel hoofdstukken slordig geschreven. Het ging niet opeens van het naar der, maar ik had soms het idee dat bepaalde stukjes nog niet klaar waren en er opeens over iets heel anders werd geschreven. Dat was erg jammer. Het was wel een echt Brits boek met britse woorden, etc.

“Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.”

Het was een goed bedacht verhaal. Matt, die President wil worden en Charlotte, een familievriend van vroeger. Ik heb geen problemen met relaties waarin de leeftijden ver van elkaar afliggen, maar je moet wel weten dat Matt 35 is en Charlotte 22. Het boek is geschreven vanuit het POV van Charlotte, maar tussendoor krijg je een hoofstuk van Matt en deze zijn niet erg lang. Het geeft je echter wel genoeg beeld van hem om te weten hoe hij overal tegen over staat.

“You make me want to be the best version of myself I can ever be.”

In het algemeen weet ik niet of het verhaal origineel is, maar hij is leuk. Ik weet wel echt zeker dat dit een boek is die ik niet nog een keer zal lezen. Het is echt een boek dat leuk is voor één keer en daarna niet meer. Misschien kwam dat ook omdat ik het idee kreeg dat ik een fanfictie aan het lezen was.

Wat wel super leuk was waren de stiekeme momenten en de spanning tussen de karakters. Ik heb uiteindelijk het boek drie sterren gegeven.

“She grounds me. She obsesses me. She fuels me.”

 

 

 

 

three-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge