Miranda Hillers – Kai

Miranda Hillers – KaiKAI By/Door Miranda Hillers
Serie: WWW #2
Uitgever/Publisher MH Books Op/On April 24th 2017
Genres: New Adult
Pagina's/Pages: 307
Goodreads
four-stars

Het is toch een cliché dat de lijn tussen liefde en haat dun is?Of is het dat de liefde alleen maar van één kant komt?

KAIWe lagen samen in de boxWe speelden samen in de zandbakWe liepen hand in hand naar schoolWe ervaarden de eerste kus met elkaarWe deden het voor de eerste keer met elkaarNu haat ze mij

STELLAJe kent het vast wel.Iemand die veel voor je betekent. Een belangrijk persoon van wie je weet dat die ook om jou geeft en die je nooit meer kwijt wilt. Maar opeens daalt dat gevoel door allerlei redenen in rap tempo naar beneden.Boeien, zou je denken. De oplossing is toch makkelijk? Je besteedt er gewoon geen aandacht aan. Maar in mijn geval is het niet zo simpel om hem te vermijden.Hij is namelijk mijn buurjongen.

WWW is een vierdelige serie over Dex, Kai, Liam en Collin. De mannen zijn allen vrouwengek, flirten graag en nemen het ervan. Je leeft tenslotte maar één keer. Wanneer ze de ware tegenkomen, denken ze de buit al gauw binnen te hebben. Of dat zo heel makkelijk gaat is nog maar de vraag.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie van Kai:

Hoe ga ik dit aanpakken? Ik ben klein van stuk, maar ze zullen me vast wel opmerken als ik mijn mond opentrek. Ik klim uit het raam en loop over het dak van de garage tot aan de rand.
‘Hé!’ schreeuw ik. ‘Halló, hierboven!’ Voor het effect zwaai ik met mijn armen boven mijn hoofd.

Het verhaal van Kai.

Kai heeft altijd een dingetje gehad voor zijn buurmeisje Stella. Maar datzelfde buurmeisje was op de middelbare niet zo cool als hij en dus kon hij niet met haar gezien worden. Gelukkig woonde ze naast hem en dus zorgde hij ervoor dat alle eerste keren met haar waren. Want die wilde hij aan niemand anders geven. Nu is Kai een stuk ouder en volwassener. Het kan hem niet meer schelen dat Stella niet zo populair was als hij. Hij wil haar. Geen nieuws verder. Stella houdt van Kai. Altijd gedaan. Maar Kai houdt van enorme borsten. Die van haar… zijn nu toch een beetje een probleem. Kai vindt haar echt niet leuk genoeg om te houden. Hij heeft andere dingen nodig dan zij kan bieden.

Ik prak de aardappels en meng ze met de rodekool. Het is ongelooflijk dat Kizmo en Snuffie in de keuken liggen.

Schrijfstijl:

Weer helemaal op en top Miranda. Het leest lekker weg en ik hou simpelweg van haar WWW serie. De jongens zijn om op te vreten en de meiden zijn lief. Je vliegt er doorheen en dat is precies wat je wilt met een NA. Perfect.

Mijn oogleden sluiten zich, maar niet langer dan vijf seconden als hij nogmaals aan me vraagt: ‘Kus me, Stella.’
Als ik niet op zijn verzoek inga en hem alleen maar aanstaar omdat ik niets meer kan zeggen of doen, drukt hij zelf zijn mond tegen de mijne aan.

Wat vind ik van Kai?

Dex is mijn geadopteerde baby. Als Miranda weg moet, pas ik op. Kai? Mag altijd komen spelen. Miranda waarschuwde me: Ik weet hoe leuk je Dex vond, maar je moet Kai echt niet met hem vergelijken. Ik heb beloofd om dat niet te doen. Maar dat was ook niet nodig. Waar Dex dan misschien precies in mijn straatje past en Kai niet… neemt niet weg dat ik Kai ook hartstikke lief vond op zijn manier.
Kai is wat je zoekt in je vriendje. Echt waar. Wie wil er niet zo’n topgozer? Ik heb me echt geen seconde verveelt met hem. Ja, hij heeft veel praatjes, maar dat kan ik ook zeer waarderen hoor. Kai heeft zeker een plekje in mijn hart weten te veroveren en daar heeft hij ook niet lang over hoeven doen. Hij is een schatje. En Stel? Ik vond Stella geweldig. Lekker pittig ding. Een geweldig karakter en een super leuk meisje. Lekker je eigen ding doen, dat zouden meer mensen moeten doen. Niet zo op anderen letten. Elkaar in hun waarde laten. Stella is een voorbeeld!

Sommige mensen beweren dat je maar één keer in je leven echt verliefd wordt. Ik kan ze gelijk geven, mij is het overkomen. Stella is nooit uit mijn gedachten geweest, nooit uit mijn zicht verdwenen.

Conclusie:

Heel erg leuk tweede deel in deze serie. Zeker een aanrader!

four-stars
DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge