Miranda Hillers – Het geeft niet

Miranda Hillers – Het geeft nietHet geeft niet By/Door Miranda Hillers
Serie: Blingg #1
Uitgever/Publisher MH Books Op/On July 7th 2017
Genres: New Adult
Pagina's/Pages: 295
Goodreads
four-stars

Sophie heeft samen met haar zus Gwen een goedlopende kledingzaak: Blingg en geniet van het leven. Ze is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft. Totdat ze de knappe, blonde Frederick ontmoet.Is hij de ware voor haar? En kan Frederick omgaan met het feit dat de jonge aantrekkelijke Rens haar beste vriend is? Ze heeft immers een hechte band met hem.Tijdens een gezamenlijke vakantie lopen de spanningen hoog op.

Dit eerste deel van de Blingg-serie zit vol dramatische mannenproblemen die met stomende scenes worden afgewisseld.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie van Het geeft niet:

Zaterdagavond is het in The Matrix zoals gewoonlijk druk. We hebben ons mooi gemaakt en hebben kleding aan die we gisteren nieuw binnen hebben gekregen.

Het verhaal van Het geeft niet.

Zie boven aangezien hij in het Nederlands is. Het gaat over Sophie, Frederick en Rens. Rens en Sophie zijn beste vrienden en Frederick is haar nieuwe vriend. Maar vindt Frederick het wel zo makkelijk om Rens te accepteren en andersom?

Zijn mooie groene ogen. Zijn heerlijke lichaam. Zijn rustige karakter dat jaloers uit de bocht kan vliegen.

Schrijfstijl:

Miranda schrijft vlot met hier en daar wat tell. Haar karakters zijn uitgesproken en daar hou ik van. Ze blijven goed bij hun karakter en wat ze doen past goed bij hen. Het leest heerlijk weg.

 

Ik wil hier niet bij zijn en sta op. Freddie kijkt me verontrustend aan en pakt me bij de pols.
‘Waar ga je heen?’ Zijn stem klinkt weer normaal, maar zijn ogen nemen me onzeker op.

 

Wat vind ik van Het geeft niet?

Eerlijk gezegd vind ik Sophie een beetje een slet. Misschien komt dat gewoon door het feit dat ik zo zelf niet in elkaar zit en al jaren met dezelfde vent zit. Ergens vind ik het ook knap van haar dat ze schijt heeft aan de mening van anderen en gewoon de one night stands doet waar ze van houdt. Tot Frederick.

Frederick is mysterieus en vertelt weinig over zichzelf. Alleen de dingen die Sophie moet weten of die niets met zijn verleden te maken hebben. Het maakt hem interessant.

Ik denk dat het ook heel sterk is voor het verhaal dat Miranda ervoor heeft gekozen om alleen vanuit Sophie te schrijven. Zo word je nieuwsgieriger naar Frederick. Rens is natuurlijk een schatje en daar kun je gewoon niet omheen.

Gwen vertelt Olivia dat we elke klant gedag zeggen, maar niet gelijk aanspreken. ‘Laat ze zelf lekker rondkijken en op een gegeven moment voel je het wel als ze hulp willen.’

Conclusie

Heerlijk boek

 

four-stars
DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge