Miranda Hillers – Dex

Miranda Hillers – DexDEX By/Door Miranda Hillers
Serie: WWW#1
Uitgever/Publisher MH Books Op/On September 14th 2016
Genres: New Adult
Pagina's/Pages: 309
Goodreads
four-half-stars

Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, prachtige blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven.

Het zou zo eenvoudig moeten zijn. Wij zouden eenvoudig samen moeten zijn. Ik wist dat Mila nooit de mijne zou worden.Ik ben niet goed genoeg voor haar.Wij zijn het tegenovergestelde van elkaar.Maar ik hou van haar en ondanks alle omstandigheden zal ik dat altijd blijven doen.

Ik hou van Mila, mijn Blue Eyes.

WWW is een vierdelige serie over Dex, Kai, Liam en Collin. De mannen zijn allen vrouwengek, flirten graag en nemen het ervan. Je leeft tenslotte maar één keer. Wanneer ze de ware tegenkomen, denken ze de buit al gauw binnen te hebben. Of dat zo heel makkelijk gaat is nog maar de vraag.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie van Dex:

Mila slaat haar armen om mijn nek, streelt mijn wenkbrauw en daarna mijn lippen. Een siddering gaat door me heen als de ringetjes de meeste aandacht krijgen.

Het verhaal van Dex.

Dex woont bij zijn beste vriend Kai en zijn twee andere vrienden Liam en Collin. Elke week zijn er feestjes, drank en vrouwen en alle drie genieten ze van hun jeugd.

Dan ontmoet Dex Mila en draait zijn hele wereld. Zij is het meisje dat het voor hem is. Alleen Mila komt van een rijke familie en Dex… die heeft niks.

Hoe kan hij nou voor haar zijn wat ze verdient?

Mijn teleurstelling was des te groter toen ik de tattooshop binnenviel. Ik wilde Dex mijn verontschuldigingen aanbieden en hem weer bij het Grandcafé afzetten. In mijn auto zouden we het goed kunnen maken met vele hete kussen. Zijn lippen weer op de mijne, zijn piercing tegen mijn tong.

Schrijfstijl:

Miranda heeft echt hele leuke karakters. Ik kan me echt in ze vinden en ik lees graag over ze. Ze heeft een vlotte schrijfstijl, maar soms een beetje tell. Dit maakt ze echter meer dan goed met karakters als Dex en Mila.

Mila’s stem maakt me wakker. ‘Ben je goed uitgerust?’ Ze controleert mijn wenkbrauw met twee van haar zachte vingers.
Ik kan er niet over uit hoe haar blauwe ogen mij een goed gevoel geven.

Wat vind ik van Dex?

Dex is mijn geadopteerde baby. Ik heb Miranda al gecontacteerd en het staat vast. Hij is alles wat ik in een jongen zoek en ik ging dus plat op mijn bek. Stoere jongen klein hartje, hier is hij.

Gelukkig was dat niet alles in het boek. Ook Mila is een erg leuke meid en ik kon me prima in haar verplaatsen. Al kon ze soms ook die rijkeluisbitch zijn.

Het verhaal had lachmomenten en ook serieuze momenten, maar heel goed afgestemd. Ik heb ervan genoten.

Ik ben heerlijk in het paradijs met Sexy Dexy wanneer er meerdere kelen worden geschraapt. Ik land weer een klein beetje op aarde en ik denk nog: doe niet zo overdreven kindertjes, een pornofilm is hier niets bij. Bovendien had Dex ze gewaarschuwd.

Conclusie

Dex is een schatje

 

 

four-half-stars
DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge