Mad as A Hatter by Kendra Moreno

Mad as A Hatter by Kendra MorenoMad as a Hatter By/Door Kendra Moreno
Op/On 17 August 2018
Pagina's/Pages: 212
Goodreads
three-stars

Descend into Madness…

Clara spent her whole life fighting in courtrooms for the downtrodden, the strange ones, the abused. It’s only natural that when a man with rabbit ears on his head comes to see her, she doesn’t blink an eye… ...until he opens a portal and drags her to Wonderland.

But this isn’t the world she’s read about at home. This world has been twisted, poisoned by none other than the Red Queen.

There’s a prophecy, the only chance Wonderland has of survival. Clara is foretold to defeat the Knave and claim the Hatter’s heart. But there’s a problem. The Hatter is insane and Wonderland is full of unspeakable horrors. Death waits behind every tree. If the Beezles don’t get you, the Bandersnatch will.

Can Clara embrace the madness and her destiny, or will the reign of the Red Queen continue?

This isn’t the Wonderland you know…

**This is a Horror Romance retelling of Wonderland filled with all the creatures and characters you thought you knew. It contains gore, adult themes, and a sexy Hatter. Each book in the series can be read as a stand-alone, although, it is suggested to be read in order.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn Recensie:

Clara heeft haar hele leven gespendeerd in recht zalen. Vreemde zalen. Het is dus helemaal niet gek als een man met konijnen oren haar opzoekt. Ze knippert niet eens… tot hij een poort opent en haar meetrekt naar Wonderland.

Maar dit is niet de Wonderland waar ze over heeft gelezen thuis. Deze wereld is raar en vergiftigd door de rode koningin.

Er is een voorspelling en het is de enige kans dat Wonderland het overleefd. Clare wordt verteld dat ze de Knave verslaat en het hart veroverd van de Hatter. Maar er is een probleem. De Hatter is gestoord en zijn hoofd zit vol met horros. Dood wacht je achter elke boom op.

Kan Clare de gekte omarmen of zal de Rode Koningin regeren?

Dit is niet de Wonderland die iedereen kent.


“Embrace my madness.”

Ik gaf dit boek drie sterren en dit is waarom. De samenvatting gaf weer hoe donker dit boek zou moeten zijn. Ja, er komen wel een aantal donkere dingen in voor maar er is ook genoeg waarbij ik dacht: dit is het?

Het was al snel duidelijk hoe de relatie tussen de Hatter en Clare zou verlopen. Er waren ineens allerlei gevoelens. Er was nauwelijks tot bijna geen opbouw tussen hen. Ineens was het er? Erg jammer. Want het had een stuk beter opgebouwd kunnen worden.

Het volgende wat niet goed naar voren kwam, was de zogenaamde donkerde gedachten van de Hatter. Het zou in zijn hoofd choas moeten zijn en horror, etc. In het verleden heb ik boeken gelezen waarvan de karakters tien malen erger waren.


“Sorry Clara Bee, but it’s a no from me.” 

Er waren delen waarin ik totaal niets snapte van het plot. De Hatter gaf haar een compliment over haar donkere delen. De vraag was echter: welke donkere delen? Er werd niets weggegeven over haar verleden. Daarbij accepteerde ze alles super makkelijk alsof het heel normaal was om meegetrokken te worden door een konijn. Een thee party te houden met een gek.

Het verrassende was dat ik bij mezelf dacht: ga ik deel twee wel lezen? Ondanks alle bovenstaande dingen, was er wel iets waardoor ik het dacht.

De wereld werd goed beschreven. Goede details en hoe alles werkte. Dat deel was typisch Wonderland.

Ik hoop alsnog dat iemand dit boek, ondanks mijn recensie een kans gaat geven, want misschien vind jij hem helemaal geweldig.

three-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge