Lucifer (Seizoen 4)

Wat vond ik van het vierde seizoen van Lucifer?

Nadat bekend werd gemaakt dat er uiteindelijk toch een nieuw seizoen zou komen van Lucifer sprong ik een gat in de lucht… en wat een seizoen.

Het hele seizoen lang had ik enkel medelijden met onze grote vriend, Lucifer. ik vond hem zielig en het leek alsof hij al die tijd verloren was.

Chloe daarentegen kon ik haar nek wel omdraaien. Wat een schijtwijf. Hoe kon ze? Hoe ze hem verraden en dan denken ze dat er mee weg kon komen? Ja, misschien een spoiler maar SCHIJT…
Toch kon ik mezelf er niet aan toe zetten om haar te haten. In plaats daarvan zat ik het hele seizoen lang alleen maar van: komt het nog goed? Waar gaat dit heen?

Een compleet nieuw karakter dat het bloed onder mijn nagels vandaan haalden. Jezus… wat een vervelend ding. Roet. Ze gooide de hele tijd roet in het eten terwijl ik tien afleveringen lang alleen maar hoop had voor Chloe en Luci.

De plottwisten in dit seizoen kwamen totaal onverwacht en ik was dan ook verbaasd door sommige ontwikkelingen van de karakters die ik niet had zien aankomen. Sommige waren bizar en pijnlijk. Vond het moeilijk om bepaalde dingen een plek te geven.

Dan dat einde. Dat einde brak mijn hart en als ze nu geen seizoen vijf maken, dan maak ik ze af. Dit is geen manier om te eindigen. HOE KONDEN ZE?!

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge