Lucifer (Seizoen 1)

dit is een poster van de serie lucifer op netflix het gaat over de duivel die naar de wereld gaat het genre is thriller,comedy

Mijn recensie:

Deze serie… Ik heb nog nooit zoveel episodes in twee dagen bekeken. S1 bestaat uit 13 afleveringen, maar ik was er zo doorheen. We zien deze serie allemaal wel voorbij komen op Netflix, maar oh my god. Ik raad hem iedereen aan. Het was de schuld van mijn moeder dat ik begon met kijken. Een hele lange tijd heb ik getwijfeld, maar ben er toen toch maar aan begonnen. Mijn moeder en ik hebben dezelfde smaak kwa series, films en karakters. Dus bedankt mam of moet ik zeggen… Wat heb ik met mijn vrije tijd gedaan dan alleen Lucifer bekijken? Ehh niets. Ik kan mijn lijstje op TV Time weer aanvullen en dan lezen dat je al zoveel maanden, dagen en uren heb besteed aan het kijken van toffe series…

We maken kennis met Lucifer, de heerser van de hel, de duivel zelf. Hij is een rokkenjager, is eigenaar van een nachtclub, verleent gunsten aan mensen en viert vakantie in onze mensenland. Ook is hij ontzettend arrogant, sarcastisch en maakt seksuele opmerkingen waardoor je wel in de lach schiet. Hij maakt gebruik van geheime krachten, die eigenlijk toch niet zo geheim zijn, aangezien hij ze gewoon gebruikt waar een mens bij staat, maar who cares right? Lucifer kan alles. We maken kennis met een broer van Lucifer en zijn demon. Ook een rechercheur en een therapeut zijn van de partij. Samen met rechercheur Decker lost hij elke aflevering een nieuwe moordzaak op.

Ik heb geen idee wie de schrijver van de scripten is, maar geef diegene alsjeblieft een award. Deze serie maakt zichzelf af en toe belachelijk en er komen ontzettend veel acteur en filmgrappen in voor. Het feit dat Lucifer zich nergens voor schaamt en tegen iedereen verteld dat hij de duivel is en zijn vader God is, en niemand hem geloofde, zorgde ervoor dat er leukste sarcastische momenten naar voren kwamen.

Detective Douche

Naast Tom Ellis (Lucifer) speelt ook Lauren German (Decker) uit Chicago Fire in deze serie. Ik had gemixte verhalen over hun rollen gelezen, maar aangezien ik geen ervaring had met hun vorige acteerwerk had ik geen vooroordeel en daar was ik blij om. Ze spelen allebei hun rollen geweldig. Ook al vond ik wel dat zowel Lucifer en Decker erg lang over iets doen… Maar dat is het script om een fan te pesten.

Als je niet van sarcastische en arrogante personages houd raad ik je niet aan deze serie te volgen. Maar dat hoop ik natuurlijk wel! Want ja, ik ben gewoon verliefd op Lucifer. Je moet hem eens zien zonder shirt. Okee, goed. Tijd om af te sluiten.

Gaan jullie hem een kans geven?

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge