LGBTQA+ boeken

“Do we have to worry about who’s gay and who’s straight? Can’t we just love everybody and judge them by the car they drive?”

– Ellen DeGeneres

Als er iets is in mijn leven wat ik heb geleerd, is dat er soms geen keuze is. Het woord keuze zou hier niet eens moeten bestaan, maar ik gebruik hem toch omdat er genoeg mensen op de wereld ervan overtuigd zijn dat je geaardheid een keuze is. Je geaardheid is niet hetgene wat bepaald wie je bent. Het is geen deel van je. Het is gewoon wie je bent en elke persoon die zegt dat het niet zo is, is simpelweg een idioot.

In dit blog deel ik mijn favoriete LGBTQA+ boeken!

De eerste serie waarin twee mannen een relatie kregen, is van Elle Kennedy en Sarina Bowen.
In een opslag werd ik verliefd op Wesley en Jamie. Daarbij is dit boek er altijd als ik een lees dip heb.

Axios van Jaclyn Osborn. Twee mannen die tijdens hun oorlogen verliefd op elkaar worden. De auteur heeft me laten weten dat er een boek uitkomt in de POV van zijn partner.

The Fallen Angel trilogy van Ella Frank en Brooke Blaine. Een Rockstar Romance waarin twee bandleden verliefd op elkaar worden en ze zijn werkelijk te schattig voor woorden.

Ik heb hier meerdere dingen over gehoord waarbij twee vrouwen verliefd op elkaar worden. Ben hier heel benieuwd naar.

Deze kwam ik tegen op Goodreads en ben nieuwsgierig geworden door de samenvatting. Dit gaat over twee vrouwen die elkaar vinden die elkaar vinden in donkere tijden.

Ik kan natuurlijk mijn favoriete new adult serie niet vergeten (na Him en Us). The New Camelot trilogy van Sierra Simone. Waarbij drie mensen een relatie hebben.

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge