Kylie Scott – Lick

Kylie Scott – LickLick By/Door Kylie Scott
Serie: Stage Dive #1
Uitgever/Publisher Momentum Op/On July 1st 2013
ISBN: 1743342373
Genres: Band
Pagina's/Pages: 286
Goodreads
four-stars

Waking up in Vegas was never meant to be like this.

Evelyn Thomas’s plans for celebrating her twenty-first birthday in Las Vegas were big. Huge. But she sure as hell never meant to wake up on the bathroom floor with a hangover to rival the black plague, a very attractive half-naked tattooed man, and a diamond on her finger large enough to scare King Kong. Now if she could just remember how it all happened.

One thing is for certain, being married to rock and roll’s favourite son is sure to be a wild ride.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie van Lick:

“Mal!”
“What?”
“Close the door down there and lock it,” David yelled. “Don’t you come up here under any circumstances. Not till I tell you it’s okay. Understood?”
There was a pause then Mal yelled back. “What if there’s a fire?”
“Burn.”

Het verhaal van Lick.

Evelyn gaat een avondje flink stappen in Las Vegas met haar vriendin. De volgende ochtend wordt ze wakker in een hotel met een knappe man, een dikke kater en een ring. Blijkbaar is ze met hem getrouwd. Ze flipt hem in 20 miljoen kleuren en gaat ervandoor.
Eenmaal thuis wordt ze omringd door de pers en blijkbaar is hij de gitarist van de beroemde band Stage Dive. Ze wordt opgehaald, zodat haar ouders wat rust krijgen en om de scheiding te regelen. Al snel komt ze daar David, de gitarist in kwestie, tegen. En na een paar dagen twijfelt ze of ze wel wil scheiden. Niet omdat hij een ster is, maar om de man die hij is.

Love isn’t always smooth or straightforward. It can be messy and painful … Doesn’t mean it isn’t still the most incredible thing that can ever happen to you.

Schrijfstijl:

Ik vond het een fijne vlotte schrijfstijl. Kylie Scott beschrijft de scene van sterren best goed en ik kon me meteen goed inleven in Evelyn. Het is beeldend met veel gevoel en lekker vlot.

Natuurlijk zoals we gewend zijn in New Adult vanuit de eerste, maar alleen vanuit Evelyn.

“It’s not fair that you remember and I don’t.”
“No,” he said, his voice hard, cold, in a way I hadn’t heard it. He looked over at me, jaw set. “It’s not fair that I remember and you don’t, Evelyn.”

Wat vind ik van Lick

Ik vond het verhaal erg leuk. Evelyn maakte van de grootste fout ook echt de grootste fout en geen oh well he’s a superstar. Ze wilde niet met hem samenzijn ook al was hij een superster. Wat kon het haar schelen hoe bekend hij was. En dat vond ik verfrissend. Je leest vaak dat mensen meteen head over heels voor de superster vallen en hoe geweldig hij is. Maar hier kreeg je ook gewoon de fouten te zien. De verschrikkelijke kanten van beroemd zijn. Wat er met je kan gebeuren (zijn broer Jimmy). Hoe je leven één saaie opeenvolging van feestjes wordt, zonder echte binding. Dat maakte het verhaal echt. Het zorgde er ook voor dat Evelyn voor David viel. Niet voor David van Stage Dive, maar voor de gewone, de echte. Voor de man. En dat is een verhaal van liefde. Daar hou ik van.

Seriously, I fucking love your wife, man. She’s awesome. Can I have her?

Conclusie

Ben benieuwd hoe deel 2 wordt!

four-stars
DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge