King’s by Mimi Jean Pamfiloff (The King Trilogy #1)

King’s by Mimi Jean Pamfiloff (The King Trilogy #1)King's By/Door Mimi Jean Pamfiloff
Serie: The King Trilogy #1
Op/On May 4th 2014
Genres: New Adult
Pagina's/Pages: 192
Goodreads
four-stars

A NEW, DARK FANTASY FROM NEW YORK TIMES BESTSELLER, MIMI JEAN PAMFILOFF

“I am the man who can find anything or anyone. For a price. And my price is you.”

When Mia Turner’s brother goes missing in Mexico, while on an archaeological dig, she believes that life couldn’t get much worse. But when she’s blocked at every turn from finding answers, by both local and U.S. authorities, she must turn to a man she swears is the devil.

Others might be fooled by his private jet, fine tailored suits, and disarming smile, but Mia knows something dark, sinister, and unnatural lurks behind those penetrating, pale-gray eyes. And the more she learns, the more she realizes she may never be free again.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn Recensie:

Wanneer de broer van Mia verdwijnt, in Mexico, terwijl hij zijn werk van opgravingen verricht, heeft ze geen andere keus om te vragen naar hulp. Ze gaat naar de U.S. ambassade en andere instanties, maar elke vraag loopt op niets uit. Er is geen andere keus dan naar King te gaan. Een man die alles kan vinden tegen een prijs. Mia kan niet anders zeggen dat deze man de duivel is.

Hij mag dan wel rijk zijn, arrogant, dominant, maar achter zijn glimlach schuilt iets duisters.

“I saw right through that rapturous smile. He was a cruel, sadistic son of a bitch.”

Ze maken een deal, eentje waar Mia niet van weg kan lopen. Ze geeft haar baan, bestaan en leven op voor het vinden van haar jongere broertje. Ze doet alles om hem te vinden. Wat ze niet had verwacht is de manier waarop haar leven een andere wending aanneemt. Langzaam, maar zeker wordt ze in de wereld van King getrokken. Een wereld vol verraad, geen vertrouwen, moord en geld.

De echte reden waarom King Mia nodig heeft, komt al snel op tafel. Mia heeft speciale krachten en King doet er alles aan om haar veilig te houden. Maar Mia weet zeker dat er een reden is waarom King is zoals hij is. Er is iets met hem gebeurt, iets pijnlijks.

“The fact was, it was my fault. I’d been allowing all this to go on. I’d been letting him get inside my head and control me.”

Dit was het eerste boek dat ik van Mimi heb gelezen. Haar schrijfstijl is fijn, makkelijk weg te lezen en het is dan ook wel een snelle leessessie. Het neemt echter niet weg dat ik genoten heb van dit boek. Achteraf had ik nog wel veel vraagtekens. Het was voor mij niet duidelijk wat de wereld van King nu eigenlijk was. Er zijn wel wat onderwerpen die duidelijker werden, maar het is nog steeds een zwarte lijn.

Het fijnste uit dit boek vond ik de manier waarop Mia voor zichzelf opkwam. King mocht dan wel vreselijk vervelend zijn af en toe, maar ze liet zich zeker niet kleineren door deze man. De liefde voor haar broer was het allerbelangrijkste in dit boek en ik vond het mooi om te zien dat haar liefde zou ver reikte. Ondanks haar angst voor deze man was dat alles waar ze aandacht.

“There is new information.”

“Are you going to share it?”

“No.”

Of course not. Because it would totally ruin his whole mysterious vibe. Can’t have that.”

Het boek eindigt met een cliffhanger. King is het eerste boek van deze vijfdelige serie en gelukkig maar! (stiekem heb ik toch meer nodig) Ohja… Het valt in het paranormale genre.

 

four-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge