Keep Me (Twist Me #2) by Anne Zaires

Keep Me (Twist Me #2) by Anne ZairesKeep Me By/Door Anna Zaires
Uitgever/Publisher Mozaika LLC Op/On March 5th 2014
ISBN: 1631420097
Genres: New Adult
Pagina's/Pages: 392
Goodreads
five-stars

Abducted at eighteen. Held captive for 15 months. It reads like one of those headlines. And yes, I did it. I stole her. Nora, with her long dark hair and silky skin. She's my weakness, my obsession.

I'm not a good man. I never pretended to be one. She can love me, but she can't change me.

I can, however, change her.

My name is Julian Esguerra, and Nora is mine to keep.

***Keep Me is the sequel to Twist Me, told from Nora & Julian's POV.***

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie:

Boek twee in de Twist me serie, maar nu ook vanuit het POV van Julian. De afwisseling is erg apart, maar niet omdat het een man is. Nee, verre van. Julian heeft nogal een aparte denkwijze, eentje die nogal beangstigd en je eigen mening veranderd naarmate het boek vordert. Ik weet niet hoe de schrijver het voor elkaar krijgt, maar in Twist me had ik een gruwelijke hekel aan die vent en einde boek twee… je kunt het wel raden. Het vreemde is dat mijn mening over Julian veranderde op een positieve manier, terwijl hij natuurlijk de bad guy is. Iedereen weet wel dat je niet zomaar een meisje kunt ontvoeren en ermee weg kunt komen. Toch gebeurt het hem wel. Door het lezen vanuit zijn POV begrijp je zijn kant van het verhaal, maar het praat echt niet goed wat hij heeft gedaan.

“Will you ever let me go?” I murmur, remembering our long-ago conversation. His lips twitch in a faint smile. He remembers too. “No,” he replies softly. “Never.” We lie in silence for a few moments, and then he asks quietly, “Do you want me to let you go?” “No, Julian.” I close my eyes, a smile curving my own lips. “Never.”

Er gebeuren weer vreemde en aparte dingen en eigenlijk kan dat ook niet anders dan met iemand zoals Julian. Hij is nogal… hoe zal ik het zeggen? Intimiderend. En dat is ook iets wat Nora nog steeds ondervind en dat terwijl hun relatie (als ik dat zo kan noemen) vooruit is gegaan? Ik heb werkelijk geen idee hoe ik het beter kan verwoorden.

Waar ik zelf nogal veel moeite mee had was de vorderingen die gemaakt werd tussen hen en Julian knipte met zijn vingers en ze gingen weer tien stappen achteruit. Ik vond het zelf heel oneerlijk, maar dat is juist de bedoeling, hoop ik.

“The predator in me likes that. Her fear, her reluctance—they add a certain edge to the whole thing. It makes it that much sweeter to possess her, to feel her curled up in my arms every night.”

Bij Keep me geef ik ook weer aan dat dit een boek is waarvan je moet houden. Lees het niet als je de samenvatting al niets vindt.

five-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge