Just A Bit Twisted (Straight Guys #1) by Alessandra Hazard

Just A Bit Twisted By/Door Alessandra Hazard
Serie: Straight Guys #1
Op/On 4 december 2014
Genres: LBGT, New Adult
Goodreads
three-stars
Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn Recensie:

Professor Derek Rutledge wordt door al zijn studenten gehaat. Hij is streng, meedogenloos en gereserveers. Hij toleereert geen fouten en heeft weinig geduld.

“I’ve heard an interesting rumor about Rutledge.”

Shawn Wyatt is twintigjarige student die problemen heeft met de verzorging van zijn jongere zusters na de dood van zijn ouders. Wanneer hij bijna zijn neurs verliest, heeft Shawn geen andere keus dan naar Professor Rutledge te gaan.

“You have a bit of an oral fixation, Wyatt. Your mouth is very sensitive. You like having your mouth full. You like being kissed. You like being fucked in the mouth.”

Iedereen zegt dat Rutledge geen hart heeft. Iedereen zegt dat hij een eikel is. Shawn ziet in dat iedereen gelijk heeft.

Hij maakt een deal met Rutledge, maar ineens verandert de deal in iets anders. Iets dat ze allebei niet willen.

“I just like corrupting and fucking straight boys. It turns me on.”

Een leraar-student relatie was weer eens iets anders. Het is namelijk nogal een dingetje als het gebeurt in het echte leven en terecht. Rutledge was een regelrechte eikel en ik vond hem geweldig. Zijn sarcastische en bijdehante opmerkingen waren supergrappig en dat maakte het verhaal hier en daar lekker luchtig. Meneer had namelijk ook problemen met zijn vader en dat maakte hem tot een controlfreak. Uiteindelijk was ik aan hem gewent en kon ik niet anders dan hem aardig vinden. Shawn daarentegen was een stuk serieuzer en dat was ook niet zo gek met twee jongere kinderen. De band tussen Shawn en Derek kwam natuurlijk over en realistisch over ondanks dat de deal ook nog aanwezig was. Het was leuk om te zien hoe ze elkaar afremde en aanvulde waar het belangrijk was.

Ook dit deel was maar een kleine read, maar zeker een leuke.

 

three-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge