How it Ends

Forest Whitaker and Theo James in How It Ends (2018)Mijn Recensie:

Waar heb ik bijna twee naar gekeken? Ik vind Theo James een goede acteur, niet bijzonder, maar gewoon oké. Kat Graham? Geen fan van. Ik zie haar liever niet dan wel.

De film begon met een verliefd stelletje dat zwanger is. Maar het je schoonvader vertellen, die je eigenlijk niet mag, is toch wel een dingetje. Je voelt dan ook de spanning tussen hen in zweven.
Als Will een telefoontje krijgt van zijn vriendin valt de verbinding weg en is het hele netwerk in Amerika plat gelegd.
Will en Tom hebben geen andere keuze dan de auto te pakken om Sam te gaan halen. Onderweg gebeuren de meest vreemde dingen. Wat te verwachten is bij dit soort films. Er heerst choas en mensen lijken dan altijd gek te worden.

Tijdens de film krijg je te zien wat er gebeurt, maar niet echt een duidelijk oorzaak. Het werd vervelend en begon me goed te ergeren. Hierdoor gingen mijn gedachten allerlei kanten op met redenen waarom het gebeurde. Maar niets had me voorbereid op het einde.

Wat is dit Netflix? Iedereen houd wel van een goede apocalypse thriller, maar dit is echt te bizar. Dit is niet de manier waarop je een film afsluit en al helemaal niet eentje als deze. Het verbaasd me dan ook niets dat deze film gemiddeld op vijf sterren op IMbD staat. Zelf heb ik hem ook vijf sterren gegeven, want meer vind ik hem niet waard. Ik wordt nog steeds kwaad als ik eraan denk. Jullie hoeven voor mij in ieder geval geen deel twee te maken en zowel, ik kijk hem niet.

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge