His Royal Secret (His Royal Secret #1) by Lilah Pace

His Royal Secret (His Royal Secret #1) by Lilah PaceHis Royal Secret By/Door Lilah Pace
Serie: His Royal Secret #1
Uitgever/Publisher Intermix Op/On July 19th 2016
Genres: New Adult
Pagina's/Pages: 224
Goodreads
three-stars

The first in an enchanting new male/male romantic duology from Lilah Pace, author of Asking for More and Begging for It ....

James, the handsome, cosmopolitan Prince of Wales, is used to being in the public eye. But he's keeping a king-sized secret...James, next in line for the throne, is gay.

He’s been able to hide his sexual orientation with the help of his best friend and beard, Lady Cassandra. Sometimes he feels like a coward for not coming out, but he daren’t risk losing the crown. If he did, the succession would fall on his deeply troubled younger sister, Princess Amelia. To protect her, James is willing to live a lie.

While on holiday, he meets Benjamin Dahan—a rugged international reporter with a globe-trotting, unattached life—who catches far more than James's eye. And when Ben is transferred to London, it seems fate may finally be smiling on James.

But what began as a torrid fling grows into something far more intimate and powerful. Soon James will have to decide who he is, what he wants from life and love, and what he’s willing to sacrifice for the truth...

“I'm absolutely desperate to read the next book. This is the kind of male/male romance I hunt down and devour. Hats off to Ms. Pace.”--Anna Zabo, author of Due Diligence

"His Royal Secret is delightful and romantic, with a wonderfully fresh take on a modern-day handsome prince." --C.S. Pacat, author of Captive Prince

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie:

“Your Royal Highness. Or is it Your Majesty now that you’ve become Prince Regent?”
“I don’t think you’ve came all this way to discuss royal protocol.”
“No.”

Ik had hoge verwachtingen voor dit boek en ik wist eigenlijk niet zo goed waarom. De auteur was voor mij onbekend en ik kende niemand in mijn omgeving die haar wel kende. De cover vond ik simpelweg erg intressant en daarom had ik de keuze gemaakt om het een kans te geven.

Ik was meteen een fan zodra ik het boek opende en begon te lezen, maar toch knaagde er iets in mijn gedachten. James en Ben zijn twee geweldige karakters. Ze weten allebei wat ze willen, wat hun doelen zijn en wat ze van elkaar willen en niets meer of minder. Wat daarom erg jammer was is dat er weinig karakter opbouw in zat. Er was vooral seks…

De karakters konden dan wel een soort van relatie met elkaar hebben, maar als lezer miste ik de echte connectie. Natuurlijk zat er wel emotie in, maar het was te oppervlakkig om het daadwerkelijk te voelen. Het was erg jammer.

Het is een boek wat iets langzamer weg las dan wat ik gewent ben, maar dat maakte het niet minder leuk. Aangezien er een paar minpunten waren zijn er ook altijd pluspunten.
Wat ik erg fijn vond is dat James zo zorgzaam type is. Hij is er voor zijn zusje en voor Ben als dit nodig is en is niet bang om dit te laten weten. Zelfs niet als er mensen meekijken.
Ook het zelfvertrouwen wat later in het boek aan bod komt is goed om te lezen. We hebben natuurlijk allemaal wel eens een zelfvertrouwen dipje, maar James doet dit op een veel groter vlak en dat kan voor veel mensen een grote belangrijke stap zijn.

“Take your clothes off.”
“Yes, your Royal Highness.”

Het is een goede realistische read en ik mag hem misschien drie sterren hebben gelezen, maar dat komt alleen door de liefdes connectie tussen James en Ben. Toch raad ik hem!

three-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge