Het SUPERDIKKE Indie Zomerboek

ZomerboekHet perfecte boek deze zomer!

“Zeg nou zelf… wat is er nou fijner, dan op een zomeravond wegkruipen met een goed boek? Opgeslokt worden door een geweldig verhaal en de wereld om je heen heel even vergeten, terwijl je leest over de spannende en meeslepende avonturen van de meest indrukwekkende personages? Niets, toch? Boeken schrijven waarin je zo voor uren kunt verdwijnen, bij voorkeur aan het zwembad, met een verkoelend drankje en wat lekkers te eten binnen handbereik, is waar de indie-auteurs bij The Black Sheep Indie om bekend staan. Dus toen het idee werd geopperd om al dat talent te bundelen in één boek, gebeurde er iets magisch. Een explosie van verschillende genres die samensmolten tot een prachtig geheel met als resultaat, dit Zomerboek.”

Mariëlle zat al een lange tijd aangesloten bij The Black Sheep Indie, terwijl ikzelf daar pas lid was geworden vanaf 1 juni. Simone, eigenaar van TBSI, kwam een tijd geleden met het geweldige idee om verschillende auteurs samen te voegen in één boek. Superleuk natuurlijk! Maar wat ga ja in vredesnaam schrijven? Vooral als het te maken moet hebben met de zomer? Ja, een hele goede vraag voor iemand die thrillers schrijft… Het duurde even tot ik iets op papier had en in mijn ogen was het niet goed genoeg. Dus ik schreef nog een verhaal en stuurde deze door naar Simone.

Mariëlle had haar stuk al snel bedacht alleen het uitwerken moest nog gebeuren. Tijdens het nakijken van haar deel, voordat hij naar de redactie van TSBI ging, had ik me sierlijk vermaakt. De mannen van Structure, die we allemaal maar al te goed kennen, beleefden soms de vreemdste dingen. Dit kleine kijkje in hun wereld was erg leuk en vermakelijk om te lezen!

“Met verhalen van Tjeerd LangstraatT.M. ZaanSanne HillemansPaul KaterMelanie van GarderenLiz HarteveltMariëlle BrouwerJos KremersFrenkie TeijzirbYvonne van BeekUrsula VisserLynn RobinWilma WuiteChams Najée, Jeroen Mulder en Simone Lucchesi, is dit hét zomerboek wat je mee op vakantie wilt nemen! Geniet deze zomer van maar liefst 16 zomerse verhalen, in verschillende genres, geschreven door de geweldige indie-auteurs van The Black Sheep Indie. Oh, en hadden we al gezegd dat het boek GRATIS te downloaden is?”

Het leuke aan deze bundels is dat je kennis kunt maken met allerlei auteurs. Er is toch niets leukers? Daarbij is de cover gemaakt met idee om een echte zomer vibe te geven. Het tijdschrift effect geeft mij dat zeker wel! Er is nog een nieuwtje. Het boek is gratis te downloaden! Dat is nog veel beter, toch?

Wil je meer weten over deze geweldige read? Klik dan op de link hieronder!

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge