Extinction

Extinction (2018)Mijn Recensie:

Een hardewerkende vader heeft dagelijks last van nachtmerries. Nachtmerries die echt lijken en voelen. De nachtmerries worden op een dag werkelijkheid en hij doet er alles aan om zijn gezin te beschermen, maar daarbij komt hij ook achter de waarheid over zijn eigen bestaan.

Hoewel ik sommige Netflix behoorlijk vindt, sprong deze er zeker wel uit. Misschien omdat ik zulke script hou en ze daarom al een streepje voor hebben.

Tijdens de eerste paar minuten van deze film was ik die hard bezig met aliens die naar de aarde kwamen. Maar niets is minder waar.
Het gezin is liefdevol, bezorgd en een normaal gezin. De karakters passen goed bij elkaar en dat spelen de acteurs dan ook heel goed. De verhaallijn en de spanning zijn goed voelbaar en zichtbaar. De special effects zijn mooi verwerkt en vooral de actie scènes zijn erg goede voor een film als deze.

Het einde was nogal verrassend want ik had dat zeker niet aan zien komen. Zoals ik al eerder zei had ik verwacht dat de invasie over aliens ging, maar nope… Het is iets totaal anders.

Dus eindelijk weer eens een goede Netflix original. Een dikke zeven heeft deze film verdiend.

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge