Escape Room

Mijn Recensie:

Het begin van deze film begon zoals de meeste van deze beginnen. Een gezellig vriendengroepje dat samen iets gaat doen. Een uitnodiging tot iets en ze had geen enkel idee waar het vandaan kwam. Een beetje cliché maar oké.


Tegenwoordig kent iedereen het concept van een escape room. Het oplossen van raadsels in een kamer.
Vanaf het begin was er een enige spanning die eigenlijk niets te maken had met het spel zelf. De karakters zijn zogezegd een beetje vreemd. Het was duidelijk te merken dat er iets was tussen twee mensen. Duidelijk neergezet.


Ik had eigenlijk weinig verwachtingen van deze film en was daar erg blij om. Het was namelijk niet erg bijzonder.
Eenmaal in de kamer vond ik het concept heel vet. Daarna zwakte het al heel snel af. Ondanks dat het spannend had moeten zijn, vond ik het maar saai. Het script bevatte totaal geen speciale elementen waarvan ik uit mijn bol ging. Simpeler dan dit kon niet.


Misschien vonden andere mensen het heel leuk maar jeetje ik was serieus gewoon blij dat sommige mensen het loodje hadden gelegd. Wat een oppervlakkige onuitgewerkte karakters.
De puzzels daarentegen vond ik erg leuk maar de rest was gewoon ruk. Daarbij vond ik het acteerwerk ook matig en ik kende werkelijk geen enkele uit andere films.


Ik raad aan een andere film te kiezen als deze op je to-watch lijstje stond. Het is het niet waard.

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge