Een nieuwe badkamer

We zijn nu sinds juli aan het verbouwen en ik kan zeggen dat de bovenverdieping echt praktisch af is.

Onze badkamer is helemaal compleet op de spiegel na. Aangezien de stucadoor de stroomaansluiting heeft ingestuct. Heel handig want de stuclaag is anderhalve centimeter dik, wat wil zeggen dat we hem niet kunnen zien en ook niet met tikken kunnen horen. We moeten dus even op zoek naar een pieper en dan kunnen we hem ophangen. Dan zijn we compleet.

Kan me niks schelen, want ik kan na iets van 10 jaar eindelijk weer eens lekker in bad liggen en ook weer lekker thuis douchen. Niet meer met kleding onder mijn arm naar mijn ouders.

Ook kan ik sinds enige tijd weer lekker boven in een echte slaapkamer  slapen. Niet meer op de grond slapen in de woonkamer met de kat in mijn neus en een snurkende hond.

Super fijn!

Nu alleen nog de wc af, wat als het goed is dit weekend een heel eind voor elkaar gaat komen, aangezien dat Marc zijn nieuwe stap is. Als die klaar is, hoef ik ‘s nachts ook niet meer de trap af naar de wc. Want ja… als je zwanger bent, moet je ineens ‘s nachts plassen.

De gang is ook klaar, maar die hoort nu tijdelijk bij de babykamer, dus die laat ik je in een nieuwe post zien.

Waar ben jij in huis super blij mee?

DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge