Een nieuw huis

Afgelopen zomer zijn we verhuisd. We wilden graag meer ruimte en een grotere tuin voor als het uiteindelijk dan toch zou lukken met kinderen (wat nu dus is).
Dat huis hebben we bij ons in het dorp gevonden. Het is er eentje waar echt enorm veel aan moet gebeuren, maar waar we helemaal ons eigen huis van kunnen maken.

Hoe ziet het eruit?

Het is een tweekapper uit 1962. In 1975 is er een uitbouw aangezet (zonder de oude buitenmuur te verwijderen) en in 2007 is er een nieuwe ketel gekomen. Dat is meteen alles wat er ooit aan het huis is gedaan. We hebben het namelijk overgekocht van de originele eigenaar die nu ergens in de 80 is.

Oftewel… het is dus oud.

Wat willen wij gaan doen?

In ieder geval een nieuwe grote badkamer van slaapkamer 2 maken, want nu kun je je kleren laten vallen (mits je je billen niet draait) en in de douche stappen. We willen graag een wc boven (in de oude douche) en uiteindelijk een goede uitbouw met een verdieping erop. Waarbij we dus wel die oude buitenmuur eruit willen hebben. Alles mooi open. Een nieuwe keuken erin, want die van nu lijkt op een huurblokje uit de jaren 60. Mooi groen ook. De wc beneden is ook prachtig groen. Dus die moet er ook uit.

De tuin willen we uiteindelijk ook nog flink aanpakken, maar we concentreren ons eerst op het huis. Volgende keer laat ik een nieuwe update zien 😀

DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge