Despicable Me 3

Mijn recensie:

Een nieuwe Despicable Me, nummer drie wel te verstaan en we kunnen nooit genoeg krijgen van onze kleine gele vrienden! Deze film kwam op 28 juni 2017 uit. Valt onder de genres animatie, actie en avontuur. De acteurs binnen deze film zijn Steve Carell, Kirsten Wig en Trey Parker onder begeleiding van Kyle Balda en Pierre Coffin.

We weten eigenlijk al van de poster en de trailer dat onze charmante Gru zijn lang verloren tweeling broer gaat ontmoeten. Ze maken kennis, halen wat grappen uit en doen van alles wat niet mag. Maar ook maken we kennis met een nieuwe slechterik die nogal op zijn zachtst gezegd vreemd is. Als ik kijk naar hoe de mensen die animatie maken hun karakters verwerken vraag ik me soms af wat ze ingenomen hebben. De grappen die ze verwerken zijn zo niet geschikt voor kinderen (hopelijk snappen ze het nog niet), maar het is wel wat er tegenwoordig gebeurt. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik in een deuk heb gelegen, maar eigenlijk kon het echt niet (stiekem lag ik nog steeds).

De verhaallijn was wel goed in elkaar verweven, het liep goed in elkaar over en werd goed weggezet. De grens tussen goed en slecht was duidelijk weergegeven. Misschien voor de kids, haha.

Sommige dingen sloegen natuurlijk nergens op, wat wel vaker het geval is, maar het hoort het gewoon bij. We komen kennis met nieuwe en oude karakters. Natuurlijk doen de minions weer van alles… Hoe verzinnen ze het toch en zijn er nog allerlei andere dingen die super leuk waren.

Ik heb bijna een traantje weggepinkt, toen iemand haar favoriete fluffy wegdeed. IK WIL HEM HEBBEN!

Ze blijven dus leuk genoeg om te blijven kijken, maar ik vind nu wel dat het klaar is. Op een bepaald moment moeten ze gewoon van films afblijven, maar zoals ik zei de minions… Ze blijven leuk.

Kevin, Stuart en Bob mist jullie! Kijk uit anders krijg je een banaan in je oog!

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge