De meest enge Halloween karakters ooit!

Tijdens de maand oktober ontkomen wij niet aan de televisiezenders vol met Halloween films. Van Disneyfilms tot oude klassiekers tot een nieuwere generatie. Het is er allemaal!

Hieronder beschrijven wij voor jou de meest enge karakters met Halloween.

Afbeeldingsresultaat voor freddy krueger

Freddy Krueger. Iedereen kent de films van The Nightmare from Elmstreet. Ik zag de man eens op Comic Con en serieus zelfs zonder al die make up en kleding vond ik hem eng. Het feit dat een of andere gek je dromen in komt geslopen en je daarna van kant maakt, bah… Nee dank je wel. Neemt niet weg dat de films erg goed waren! Deze man zorgde in enkele seconden je de stuipen op het lijf zodra hij de messen langs een ijzer haalde. Ik weet zeker dat hij voor een heleboel nachtmerries heeft gezorgd. Binnen de films en in het echte leven.

Afbeeldingsresultaat voor Jason voorhees

Jason Voorhees. Bekend uit de filmreeks van Friday the 13th. In mijn ogen is hij nogal een behoorlijke slager die veel schade aanbrengt bij zijn slachtoffers. Serieus… Ik heb geen idee wat voor mes hij gebruikt, maar hij maakt er flink gebruik van. Door het verhaal heen kreeg ik zelfs een beetje medelijden met hem. Vooral zijn achtergrond komt met delen naar voren en zijn moeder is echte bitch. Sorry voor mijn taalgebruik, maar die vrouw is echt een heks.

Afbeeldingsresultaat voor Chucky

Chucky! Chucky is bekend uit de Child Plays filmreeks en daarna de Chuckyfilms. Hoewel hij voor de volwassenen meer grappig dan eng is, kunnen wij hem niet uit dit rijtje laten. De manier waarop hij zijn slachtoffers vermoord is soms ronduit hilarisch, al kan ik begrijpen dat 13-jarige ervan in hun bed rollen.

Afbeeldingsresultaat voor Samara

Samara uit The Ring. Deze film heb ik één keer in mijn hele leven gezien en ik heb hem daarna nooit meer aangeraakt. De manier waarop zij beweegt en uit de put komt gekropen, bezorgde mij echt de kriebels. Toen mijn man en goede vriendinnen besloten dat ze naar de derde film wilden, zei ik: Succes! Ik ben mooi thuis gebleven.

Afbeeldingsresultaat voor Pennywise

Pennywise uit It. Ik haat clowns, ik vind ze vreselijk, ik verafschuw ze. Deze film komt mijn huis niet eens in en zal ik ook nooit gaan kijken. Ik heb werkelijk geen idee wat er in de film gebeurd al kan ik mij natuurlijk er een voorstelling van maken.

Afbeeldingsresultaat voor chainsaw massacre

Leatherface uit de Chainsaw Massacre filmreeks. Het is lang geleden dat ik één van deze films heb gezien, dus helaas kan ik mij niet zoveel meer herinneren van het script. Maar hij doet echt hele zieke dingen met zijn kettingzaag en daardoor vliegen de bloedspetters in het rond.

Afbeeldingsresultaat voor The grudge woman

Kayoka uit The Crudge. Ook dit is er weer één die zo vreselijk beweegt en van de vieze geluiden maakt. De manier waarop ze de trap afkomt en de over een plafond liep? Nee, ik pas ook voor deze film.

Afbeeldingsresultaat voor Sisters silent hill

De SIlent Hill sisters. Hoewel veel mensen de films niet kennen en daardoor deze karakters ook aan hen voorbij laten gaan, wil ik ze toch even benoemen. Ze reageren alleen op geluid en pakken allerlei spullen rondom hen heen en beginnen er op los te slaan. Hierdoor worden slachtoffers dus vreselijk bewerkt.

Afbeeldingsresultaat voor michael myers

De bekende Michael Meyers uit de Halloween films! Toevallig komt er dit jaar nog een film uit!

Is er een karakter dat jullie de stuipen op het lijf bezorgd? Laat ons vooral weten wie!

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge