Crow door A. Zavarelli

Crow door A. ZavarelliCrow By/Door A. Zavarelli
Serie: Boston Underworld, #1
Op/On 8 February 2016
Genres: Dark Romance
Pagina's/Pages: 314
Goodreads
four-stars

An Irish mobster. A missing friend. Two loyalties, ripping me apart.

I had a plan.

Get in, get my information, and get out. Easy, right?

Turns out, infiltrating the Irish mafia isn’t exactly what I thought it would be. I just wanted a soldier. Someone I could flirt with to get me in the door.

That’s when Lachlan Crow noticed me. Problem was, he wasn’t a soldier. No, he was next in line for the throne of the Irish underworld. And he was determined to hate me from the outset. My sob story about needing a job? Yeah, he wasn’t buying that either.

Too bad for him, I won’t let anyone get in the way of my mission.

Who cares if we have some kind of crazy chemistry? He’s the worst kind of wrong- and I would never in a million years be with a guy like him.

Because they took her from me, and I’m going to make them pay.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie van Crow:

I never realized how empty my life had really become until I had him in it. He did that to me. He said I wrecked him, but he completely destroyed me. Everything was fine when I was alone. When I didn’t have to feel or think or care about someone else. Sure I was sad and broken, but I was okay. Now, I’m anything but.

Het verhaal van Crow:

Mackenzie haar vriendin is verdwenen en niemand doet iets. Daarom besluit ze om zelf maar onderzoek te gaan doen. Ze laat haar vriendin verdomme niet zomaar verdwijnen als het volgende nummertje waar niemand iets om geeft.
Het enige probleem is dat ze daarvoor bij de maffia moet aankloppen. Dat was immers de laatste plek waar Sascha werkte en is gezien. De laatste keer dat iemand ook maar iets heeft vernomen. Maar infiltreren bij de maffia is niet zo makkelijk als dat het klinkt.

Schrijfstijl:

Ik kende de schrijfster totaal niet, maar ik ga in september naar RARE Londen en wilde graag meer schrijvers leren kennen. Zij stond bovenaan de lijst want haar naam begint met een A en dus kocht ik Crow, die op dat moment gratis was. Heel erg verrast door haar schrijfstijl. Het zit goed in elkaar en het is beeldend. Je ziet het voor je, krijgt een beeld, voelt emoties en het komt over alsof er echt over na is gedacht en er research is gedaan. Heel erg fijn. Ik ben zeer te spreken.

Nobody has ever looked at me the way he’s looking at me at this moment. Like I’m his possession. Like if anyone else were to touch me, he’d break both their legs and an arm for good measure. 

Wat vind ik van Crow:

Ik ben in het algemeen heel erg blij verrast. Ik had nog niet eerder van deze boeken gehoord, maar ik vind het geweldig. Ik ben zelfs een beetje verslaagd. Nog niet eerder heb ik iets van de maffia gelezen. Ik was vooral bang dat het een simpel verhaal zou zijn. Meisje ziet jongen en valt als een blok. Maffiajongen gaat meisje beschermen en wordt verliefd. Eind goed al goed. Maar niets is minder waar.
Mack is geen standaard Mary Sue. Mack heeft shit meegemaakt en is hard. Ze kan straatvechten en knalt rustig een maffiagast voor zijn harses. Nou ja, rustig. Dat lijkt maar zo. Lachlan komt haar niet even redden en beschermen. Lachlan is haar liever kwijt dan rijk, maar dood hoeft ze ook weer neit en aangezien er een doelwit op haar hoofd staat, besluit hij om haar in de buurt te houden. Het is tenslotte nogal intrigerend wat die Russen toch willen.

Oftewel: helemaal geen standaard verhaal en ik hou ervan. Ik moest even inkomen, want ik moest wennen aan Mack. Ze was een beetje een spring in het veld in haar hoofd. Wist af en toe niet goed wat ze wilde of verloor wat ze wilde uit het oog om zichzelf vervolgens streng terug te sturen. Dat was af en toe verwarrend, maar paste enorm bij het karakter. Ik heb ervan genoten en ga zeker meer lezen in deze serie en van deze schrijfster.

“Come here.” He gestures towards the door. 
Would you get a load of this character?
Come here, he says, like I’ll just do it.
I do.

Conclusie :

Heel blij verrast

four-stars
DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge