Close Remembrance by Anna Zaires (The Krinar Chronicles #3)

Close Remembrance by Anna Zaires (The Krinar Chronicles #3)Close Remembrance By/Door Anna Zaires
Serie: The Krinar Chronicles #3
Uitgever/Publisher Mozaika LLC Op/On August 23rd 2013
ISBN: 098839135X
Genres: New Adult
Pagina's/Pages: 452
Goodreads
four-stars

The stunning conclusion to the critically acclaimed series that has won thousands of fans! When a ruthless enemy finally strikes, Mia and Korum will face the biggest test of their relationship yet. But it's Korum's own secrets that may ultimately tear them apart. From the beaches of Costa Rica to a planet in a distant galaxy, theirs is a love story that may change the world... Warning: This book contains strong sexual content and explicit language and is not suitable for readers under 18. Word Count: 97,000 (105,000 including samples of upcoming works)

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn Recensie:

“She nodded shyly, still watching him with her huge blue eyes. Those eyes made him want to slay dragons for her.”

In het laatste deel van Korum en Mia wordt er eindelijk kennis gemaakt met de echte bedreiging. Het is een bekende met een obsessie voor een bepaald mens, genaamd Mia. Zijn echte plan wordt eindelijk bekend gemaakt. Korum en Mia moeten vele obstakels overwinnen om stabiel te blijven.

“You tamed a K.”

Iets waar ik opeens over na ging denken was hoe de wereld eigenlijk in elkaar zat. Hoe groot onze populatie is, hoeveel grondstoffen en voedingsstoffen we nog hebben. Het houdt een keer ergens op.

“He’s not going to flip out again, is he?” Jessie sounded scared.”

In dit boek was ik heel blij dat de relatie tussen Korum en Mia volwassener werd. Hoewel ik vond dat sommige seks scenes een beetje overal tussen waren gepropt nam het niet weg dat de passie tussen hen steeds vuriger werd.

In dit deel gaan ze ook naar de planeet van de Krinar en ontmoette ik nieuwe karakters. De technologie van de Krinar is iets wat ver ontwikkeld is en ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel ontzettend vond. Er was alleen één ding waar ik tegen aan liep waarvan ik dacht: is dit de nieuwe Twilight? Hell no.

Ik vind het erg moeilijk om een recensie te schrijven over dit deel. Vooral omdat ik niets wil spoileren. Het is een ingewikkeld plot en ik ben bang dat ik teveel vertel.

Jullie zullen hem toch echt zelf moeten lezen!

four-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge