Claiming Addison (69 Bottles #1) by Zoey Derrick

Claiming Addison (69 Bottles #1) by Zoey DerrickClaiming Addison By/Door Zoey Derrick
Serie: 69 bottles #1
Uitgever/Publisher Zoey Derrick Publishing Op/On January 6th 2015
Genres: LBGT, New Adult
Pagina's/Pages: 350
Goodreads
five-stars

For Addison Beltrand, PR rep for Bold International, Inc. climbing the corporate ladder is all that matters in life. Her hard work is finally rewarded with the promotion she’s worked her ass off to earn—but the gig comes at a price. She leaves in two days for a twelve-week tour with America’s hottest alternative rock band, 69 Bottles.

Talon Carver, lead singer of 69 Bottles, has no problem with women--as long as they’re gone by morning. When Addison shakes up his world, it’s a huge problem—compounded by the fact that Addison’s not the only one he wants.

Kyle Black, manager of 69 Bottles, has a secret. He and Addison are closer than she thinks, but telling her could keep her away. When Talon sets his sights on Addison, Kyle uses his secret to push her into Talon’s arms, only to discover she isn’t the only one he needs.

Two men. One dilemma.

Talon is wild, reckless and loves control.

Kyle is calm, collected and loves passion.

The perfect balance…or Addison’s ultimate undoing?

Talon and Kyle push their boundaries and Addison’s, but can they throw their reservations to the wind and claim her together?

Two men. One woman. A rock band. A tour bus. One Wild Ride…

****Content Warning****Sexy, naked, bisexual rock stars…and a lot more…This book contains, but is not limited to the following sexual content – reader discretion is advised - hot sex between two men and one woman. M/M/F, M/F/M, M/F, F/M and M/M sexual content. There are no boundaries when these three crash together, as long as you’re over 18 years of age.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie:

Ik vond deze serie van Zoey Derrick, terwijl ik wat aan het rond klikken was op Goodreads. Meteen was ik hopeloos verliefd op de covers. En het verhaal sprak me nog meer aan.

Het verhaal speelt zich af in een tourbus, terwijl de band die Addison in de hand probeert te houden, een tour houdt. We maken kennis met Talon, de leadsinger. Dex, Mouse en Peacock, de andere bandleden. Kyle de manager van de band. Enkele bodyguards en nog wat andere karakters die niet veel voorkomen.

Het gekke van dit boek is dat er aan het einde geen cliffhanger is. Dat betekent vaak dat het niet uitnodigt om het volgende boek op te pakken (heb ik wel gedaan), maar voor de meeste lezer is het zo dat ze dit niet doen. Ik was ronduit te nieuwsgierig naar boek twee om het niet te doen. Er zijn wel wat belangrijke gebeurtenissen rondom de band en de drie hoofdkarakters Addison, Kyle en Talon, maar het is niet iets wat belangrijk is voor boek twee.

Dit was het eerste boek dat ik las van Zoey Derrick en ondanks wat kleine dingetjes vind ik het geen boek dat ik nooit meer zal lezen. Ik vind haar stijl van schrijven erg makkelijk en fijn, waardoor het lekker snel weg leest. De tijdlijn waarin dit boek verloopt, gaat erg snel, te snel, waardoor het soms ongeloofwaardig overkomt, maar het is niet ernstig aanwezig om je eraan te irriteren. Zoals in de samenvatting staat is het een boek wat veel seks bevat. Dat is zeker iets waar je tegen moet komen, want het is echt VEEL aanwezig. Misschien is het een goed plan om het thuis te lezen en niet in een trein, want ik ben niet verantwoordelijk voor de emoties die er bij komen kijken. Zoals ik eerder zei is er geen cliffhanger of een uiteindelijk slot scene, maar ik raad je toch aan om het door te lezen. Je wordt toch wel langzaam verliefd op Talon en Kyle…

Ik zou dit boek zeker weten nog een keer lezen! Als je niet van die extreme ‘romantische’ *aghum* seksboeken houdt, is dit duidelijk niet het boek voor jou. Als ik het in een leeftijdscategorie moet plaatsen, zet ik deze vanaf 16+. Het is een snelle read en toch heb ik wel dingen geleerd van de karakters. Addison gaf geen van de mannen op, ze was er altijd voor, was lief en hield ze op hun plek wanneer ze dit nodig hadden. Alleen daarom zou ik het nog meerdere keren willen lezen.

Talon <3 Kyle <3 Addison <3 Thank you Zoey!

Zet hem zeker op je Goodreads lijst als het je iets lijkt!

five-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge