Child’s Play

Wat vond ik van Child’s Play?

Hoewel we allemaal Chucky wel kennen of de oude films waarin onze grote vriend verschijnt, moet iedereen deze los zien van deze reeks. Chucky of in deze film, Buddy… Is in een totaal nieuw jasje gestoken.

In deze film zag ik maar weer hoe slecht de mens soms kan zijn. Buddy werd gemaakt voor kinderen en de man die hem maakte, werd door zijn baas door het slijk gehaald. Maar was dat een reden om de pop evil te maken? Man, man, wat een loser.

Wat erg leuk was in deze was hoe Buddy een leerproces door maakte. Hij leerde van zijn vriendje. Wat is goed en wat is slecht. Reageerde op dingen uit zijn omgeving. Het vreemde was wel de manier waarop hij gehecht was aan zijn vriendje. Hij wilde continu bij hem zijn en geen moment aan zijn zijde was te lang.

Er zit een staaltje humor in die ik eerlijk gezegd niet aan zag komen. Zelfs niet met de humor uit de oudere films. Het was op een punt een beetje luguber.

Zoals ik zei, heeft het weinig weg van het origineel en dat zorgde ervoor dat deze film verrassend goed naar voren kwam.

Zou je deze film aanraden?

Ik zou er zelfs voor naar de bioscoop gaan (wat ik gedaan heb).

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge