Caveman by Jo Raven (Hansen Brothers #1)

Caveman by Jo Raven (Hansen Brothers #1)Caveman By/Door Jo Raven
Serie: Hansen Brothers #1
Uitgever/Publisher CreateSpace Independent Publishing Platform Op/On June 1st 2017
ISBN: 154706935X
Genres: New Adult
Goodreads
three-stars

Matt Hansen. Hot single daddy. Arrogant. Rude. Older. My boss. Totally off limits... right? Matthew Hansen is the kind of handsome that has grown women whispering behind their hands and giggling like schoolgirls. Dark, tall and mysterious, he's a newcomer to our little town. He's a gritty, grease-covered mechanic, and a single daddy. Sweet, right? Plus, he's looking for a nanny - and I am desperately looking for a job. Sounds like the perfect deal. Only he's a jerk. An uncivilized, hulking brute. Zero manners. Zero interest in making me feel welcome in his home. Downright rude. But oh, so s*xy. And I need the job. I can do this. One thing is for sure: I can't fall for the Caveman. No matter how sexy he is. How mysterious. How tortured. That's the only rule - and one I'm about to break.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie:

“Siblings. Always exaggerating, always teasing. Can’t live without them, can’t put them up for sale on eBay.”

Opnieuw ben ik begonnen aan een schrijfster die mij totaal onbekend was, maar ik werd gelukkig niet teleurgesteld. Hij kwam simpelweg voorbij in een Goodreads lijst en ik dacht waarom niet.

We maken kennis met Octavia (Tay) en Matt (Matthew) en we lezen vanuit twee verschillende POV’s. Matt is een man die nogal wild, woedend en kil overkomt. En Tay is lief voor hem en zijn kinderen en trekt zich niets aan van zijn gedrag die hij tegen haar uit. Haar jonge leeftijd totaal negerend is ze voor haar leeftijd redelijk volwassen. Ze vertoonde geen kinderlijk gedrag of puber gedrag dat we allemaal wel kennen.

Matt is een alleenstaande vader die zijn vrouw verloren heeft aan kanker. Hij bleef alleen over met zijn kinderen en zocht in een andere stad een soort van ‘thuis’. Hij heeft het moeilijk om elke dag zijn bed uit te komen en realiseert zich dat hij een oppas nodig heeft en dan komt Tay in het zicht.

Maar al snel wordt het duidelijk dat niemand van hen veilig is.

Zowel Tay als Matt hebben een verleden dat overwonnen moet worden en dat gaat niet altijd over bloemetjes en bijtjes. Ze hebben het moeilijk…

“What do you know, my daughter is a goddamn diva.”

De schrijfstijl van Jo Raven is makkelijk, vlot en fijn om weg te lezen. Je krijgt niet van die stop momentjes, omdat het even saai word. Ik had wel continu de neiging om door te willen lezen.

Wat ik overigens nog even kwijt wil is dat Jo de kinderen in dit boek goed heeft neergezet. Soms zie je dat schrijvers er het er moeilijk mee hebben om deze karakters neer te zetten. Ik vond Mary en Cole erg schattig.

Kijk alleen naar de cover. Gewoon lezen! Ik gaf dit boek drie sterren.

three-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge