Castlevania (Season 1)

Mijn recensie:

Castlevania, opnieuw gemaakt, met de graphics van today! Zelfs ben ik niet zo van de anime, maar ik vond de cover echt super vet. En stiekem had ik de trailer bekeken op Youtube. Dus ik waagde een poging. Jammer genoeg waren het maar vier episodes… te weinig, veel te weinig.

We maken kennis met Trevor, een vampier jager, die het leger van Dracula wil vernietigen. Daarbij zijn er nog wat andere karakters die een grotere rol gaan spelen binnen dit verhaal en waar we meer van gaan zien in seizoen 2.

Ik moest wel even wennen aan het feit dat het anime was. Echte animatie zoals Disney was ik gewent, maar dit was anders. Toch stoorde me het niet hoe de bewegingen van de personages waren verwerkt. Eigenlijk had ik hier niets op aan te merken. Het belangrijkste punt uit deze serie zijn de monsters die losgelaten worden. Dat was het grootste probleem van de steden en dat maakte het meteen erg spannend.

Er is een familie, die elke burger uit elk stadje daar kent en dat bracht nogal problemen met zich mee. Ik dacht dat veel mensen die wel herkennen…

(Okee, ik moet wel opbiechten dat ik de stem van een personage herkende. Jup, Richard Armitage. Sorry, sorry, sorry. Ik kon er ook niets aan doen)

Ik was compleet in de ban van twee karakters. Nee, dat is een leugen. Drie… Trevor en Dracula en de derde persoon is een flinke spoiler als ik dat hier neerzet dus ik doe dat maar niet. Ik vond het script erg goed uitgedacht en nogmaals de reden daarom is een dikke spoiler. Het beste wat je kunt gaan doen is deze zelf gaan bekijken op Netflix! I know for sure you will like it!

 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge