Cam

Mijn Recensie:

De naam zegt eigenlijk al waar de film overgaat. Een Cam en het kan niet anders dat het meisje iets doet wat niet helemaal pluis is. Naja, niet pluis? Sommige vrouwen verdienen hier echt hun geld mee.

We zien Lola die een webcam meisje is en van alles doet om geld te verdienen. In het begin is alles onder controle en verdient ze lekker haar geld en probeert een bepaalde rang te behalen. Dit gaat allemaal goed tot er natuurlijk iets mis gaat. Iemand die er hetzelfde uitziet als zij neemt haar account over.
Het is een bizarre zoektocht naar hoe en wat. Wie is dat meisje? Waarom doet ze dit? Hoe kan dit?

Wat ik goed naar voren zag komen, was hoe de familie reageert op zulke onderwerpen en hoe ze er onder leiden. Ik zeg hier niet dat het goed of fout is om een webcam kamer te openen maar ik denk dat iedere het niet zit zitten om hun dochter dit te zien doen.

Het is een prima film om één keer te bekijken. Hoewel ik hem niet echt spannend vind, wil ik wel blijven kijken. Dat is vreemd, hé?

Lola is vastberaden om haar account terug te krijgen en dat lukt haar op een gruwelijke manier. Het geeft weer hoe een verslaving werkt en wat mensen ervoor over hebben. Ikzelf vond dat deel een beetje ver gaan maar het is wel de werkelijkheid.

De film gaf goed weer hoe het werkt in deze wereld en wat je ervoor moet doen om geld te verdienen. Ik was redelijk verbaasd dat er serieus meiden zijn die zulke dingen durven te doen. Maar ieder zijn ding denk ik?

Cam was een prima film. 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge