Bucket list voor reizen, Part 1

Ik denk dat iedereen wel een grote Bucket List heeft dat hij of zij in zijn hele leven wil voltooien. Voor mijn eerste post in deze serie heb ik ze in subcategorieën gemaakt.

 • Schotland. Ik denk dat Schotland het hoogste op mijn lijstje staat. Het lijkt me een fantastisch land waarin zoveel geschiedenis te zien is. Daarbij wil ik het landschap zien en de mooiste kastelen op aarde. Misschien zelf in een kroeg daar echte Schotse whiskey? Als ik daar wegga, wil ik tenminste hoi en doei kunnen zeggen.
 • Ierland. Het zijn dezelfde redenen als hierboven. Het lijkt me een ontzettend mooi land.
 • Auschwitz. Persoonlijk vind ik dat iedereen dat elke persoon op aarde deze plek een keer gezien moet hebben. Nee, het is niet absoluut niet leuk maar wel een belangrijk deel uit de geschiedenis. Auschwitz is een vreselijke plek en wat daar binnen is gebeurd, mag zich nooit meer herhalen.
 • Parijs. Als de Notre Dame weer opnieuw is opgebouwd, wil ik het altijd nog een keer zien. Daarbij kan ik nog allerlei andere dingen in Parijs zien.
 • Italië. Het lijkt me supervet om daar door de rivieren met een bootje op te gaan. En hoe lekker is dit pasta daar wel niet?
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

2 Comments

 1. 15 May 2019 / 15:00

  Schotland en Ierland zijn allebei enorme aanraders!

  • Melanie van Garderen
   Author
   17 May 2019 / 12:01

   Jaaaa dat geloof ik gelijk. Die landschappen alleen al <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge