Bodyguard: Season 1

Wat vond ik van de Bodyguard?

Het eerste seizoen staat al een tijd op Netflix en ik heb hem nu pas uitgekeken. De reden? Er zijn zoveel leuke series en je moet je tijd goed indelen, toch?

Ik denk dat iedereen Richard Madden wel kent van de serie GOT? Daar vond ik hem al een goede acteur en ik moest eerlijk bekennen dat ik verder geen werk van hem kende.

In deze serie wordt hij toegewezen om een minister te beveiligen. De verhaallijn zit goed in elkaar en is vanaf dag één al te zien. De rol die David Budd in het verhaal krijgt, is vreselijk en je wenst niemand toe om door te maken wat hij moest doen. Vooral niet als je PSTD hebt en “normaal” door het leven wilt gaan.

Het is duidelijk te merken dat David geraakt is door alles wat hij heeft gezien in de oorlog. Het achtervolgt hem en al helemaal wanneer er iets gebeurd met de minister. Het leven haalt hem in en het lijkt er even op dat er geen uitweg meer is.

Gelukkig heeft onze Budd een aantal trucs in zijn mouw die heel verrassend in de serie naar voren komen.

Het hele complot is vreselijk goed in elkaar gezet en zijn zelfs karakters die hun rol zo goed hebben gespeeld dat ik gewoon helemaal flabbergasted was, toen er ineens een gedragsverandering was.

Het enige puntje wat ik nog altijd heel vreemd vind, is de relatie tussen de minister en David Budd zelf. Ik snap het nog steeds niet en ik snap niet waarom het zo moet verlopen?

Wie heeft deze serie al gezien?

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge