Baywatch

Mijn recensie:

Baywatch gebaseerd op de echte serie die iedereen wel eens bij naam heeft gehoord of zelfs gezien heeft. Seth Gordon nam het touw in handen om een film te maken met nieuwe karakters. We kennen allemaal ‘The Rock’ oftewel Dwayne Johnson wel en Zac Efron. Ik moet eerlijk bekennen dat Zac goed opgedroogd is, haha. Hij valt in genres actie, humor en avontuur en eerlijk waar dat verdient hij ook echt.

Het eerste wat me opviel was hoe ze het script hebben geschreven. Ik heb samen met mijn man helemaal plat gelegen in de bioscoop. Ik heb al tijden niet zo goed meer gelachen om een film. Er is veel bloot en water (duh).

Ik vond de karakters ook erg leuk uit bedacht, ook al was er één iemand waarvan ik de nek wilde omdraaien. Dat was waarschijnlijk de bedoeling van haar personage, maar jeetje, moordneigingen all the way…
Ook wil ik het even hebben over een nerd binnen de film… Hij is zo ontzettend lachwekkend, er gebeurde werkelijk de domste dingen rondom heen waardoor hij overal hulp bij nodig had.

Uiteindelijk zien we corruptie, mannelijke naaktheid en kwallen die in de broek van Zac terecht komen en nog veel meer leuke scenes, waarvan je de slappe lach krijgt.

Ook een leuk stukje waren de bloopers tijdens de aftiteling. De meeste grappige fouten maken ze tijdens het acteren.

Ik hoop dat jullie de film net zo leuk vonden als ik hem vond!

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge