American Queen by Sierra Simone (New Camelot Trilogy #1)

American Queen by Sierra Simone (New Camelot Trilogy #1)American Queen By/Door Sierra Simone
Serie: New Camelot Trilogy #1
Uitgever/Publisher CreateSpace Independent Publishing Platform Op/On October 25th 2016
ISBN: 153344367X
Genres: LBGT, New Adult
Goodreads
five-stars

It starts with a stolen kiss under an English sky, and it ends with a walk down the aisle. It starts with the President sending his best friend to woo me on his behalf, and it ends with my heart split in two. It starts with buried secrets and dangerous desires…and ends with the three of us bound together with a hateful love sharper than any barbed wire.

My name is Greer Galloway, and I serve at the pleasure of the President of the United States.

This is the story of an American Queen.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn Recensie:

Het eerste boek dat ik van deze auteur las. American Queen zorgde voor een rollercoaster aan emoties. Ze heeft me zeker niet teleurgesteld. Het is een MMF of MFM boek. Ik raad je aan, als je hier niet van houdt, dit boek niet te gaan lezen, want het ontbreekt niet aan de seks scenes.

“And to be seen—really seen—was the most terrifying thing I’d ever felt.”

Auteurs hebben vaak de neiging om in hun boek te beschrijven dat een karakter homo, biseksueel of lesbisch is. Deze auteur heeft het geen enkele keer beschreven of genoemd. Haar karakter hielden en wilden elkaar en het feit dat ze hen niet in een hokje stopte betekende al één ster meer voor mij. Ik vond het erg intressant dat de President en de Vice President elkaar aantrekkelijk vonden.

“He smelled like leather and woodsmoke. He smelled like a fire burning.”

Greer is een tiener wanneer ze Ash ontmoet, in deze tijd is hij nog een simpele soldaat, waar ze hopeloos verliefd op word. Ash, op zesentwintige jarige leeftijd, een soldaat is een jongeman met een lichtelijke obsessie. Embry, de beste vriend van de President en uiteindelijk de Vice President die op sommige vlakken nogal onzeker is. En? Ze houden allebei van dezelfde vrouw en van elkaar.

Het is overduidelijk dat Sierra goed na heeft gedacht over het complot. Merlin, een ander karakter is één van de redenen waarom de naam van King Arthur in mijn hoofd sprong. Het verhaal tussen King Arthur, Lancelot en Guinvere is er één die veel mensen wel zullen kennen. Achteraf verdween dat gevoel een beetje naar de achtergrond.

“We know what happens when two people fall in love. It’s happened between each of us. We have to find out what happens when three people fall in love. All together, all at once.”

Hoewel Ash de dominante is en Greer een lieve vrouw, maar het was Embry die mijn hart stal. Hij was gewoon zo lief, soms een beetje onzeker en op bepaalde momenten dacht ik: laat het ze weten, Embry!

Het is Greer die met Ash trouwt en met Embry creëren zeen band die niet meer gebroken kan worden. Op hun huwelijksnacht…

“The secret he keeps, the lies he tells.”

Ik ben echt super benieuwd naar deel twee. Is er iemand die dit boek al gelezen heeft?

five-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge