American Prince (New Camelot Trilogy #2) by Sierra Simone

American Prince (New Camelot Trilogy #2) by Sierra SimoneAmerican Prince By/Door Sierra Simone
Serie: #2
Op/On March 7th 2017
Genres: LBGT, New Adult
Pagina's/Pages: 330
Goodreads
five-stars

I’ve been many things.

I’ve been a son and a stepbrother. An Army captain and a Vice President.

But only with him am I a prince. His little prince.

Only with Maxen and Greer does my world make sense, only between them can I find peace from the demons that haunt me. But men like me aren’t made to be happy. We don’t deserve it. And I should have known a love as sharp as ours could cut both ways.

My name is Embry Moore and I serve at the pleasure of the President of the United States…for now.

This is the story of an American Prince.

***This is the second book in the American Queen Trilogy***

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie:

“There is Greer, with my shadow written across her skin like a stamp of ownership.”

Embry was vele dingen. Hij was een zoon, een stiefbroer. Hij was een captain in het leger en een Vice President.
Maar alleen met hem was ik een prins. Zijn kleine prins.
Alleen met Maxen en Greer is mijn wereld compleet, met hun kan ik de vrede vinden die door mijn demonen worden veroorzaakt. Maar mannen als ik zijn niet gemaakt om vrolijk te zijn. We verdienen het niet. Mijn naam is Embry Moore and ik dien als plezier bij de President van Amerika… Voor nu. Dit is een verhaal over een Amerikaanse Prins.

Ik heb het al vaker benoemd. Ik hou van de schrijfstijl van Sierra Simone. Het leest snel en makkelijk weg. Het is een heerlijk verhaal dat goed doordacht is. En hoe zij de emoties van haar karakters beschrijft, zijn gewoon simpelweg perfectie.

“I will break from loving him, I think. I will split with it, burn with it.”

Embry is geweldig. Hij heeft me geleerd dat liefde nooit zonder pijn is. Eerlijk is eerlijk… Ik vond Ash al geweldig, maar Embry heeft iets dat me naar hem toetrekt. Misschien was het de manier waarop hij stug bleef vol houden en zich verzette tegen alles wat Ash deed. Echter heeft me wel behoorlijk veel hartzeer gegeven.

Greer is ook nog altijd even geweldig. Ze is zo vreselijk lief dat ze soms over haar heen liet lopen. En hoe ze soms reageerde op wat beide mannen deden. Ik zou het niet gekund hebben… Ze liet me lachen, huilen en soms kneep mijn hart zich pijnlijk samen.

Ash verbaasde me echter in dit boek. De man die ik kende als arrogant, een leider en een dominante man was veranderd in iets dat me liet nadenken over hoever hij alles had doorgedacht en verwerkte. Er was een hele andere kant van hem te lezen die je in deel één niet kon zien.

Het verhaal in het algemeen? Mijn god. Ik wilde dat er nog twintig boeken waren over de levens van deze drie mannen. Ik zou maar wat graag aan de zijlijn staan om ze in het echt mee te maken.

“I wanted to tell Ash that loving him was like a scar, like a disease, it would always be there, I’d never be cured of it, and I didn’t want to be.”

God, ik hou van deze boeken. Veel mensen zeggen dat NA alleen over seks gaat, maar dit is een relatie tussen drie mensen die zichzelf door alles wat ze meemaken zoveel beter leren kennen. En ik ben zo bang voor deel drie.

 

 

five-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge