After

After is verfilmd naar het populaire boek van Anna Todd. Mijn mening over deze film is alleen gevormd op wat ik in de film heb gezien. De boeken heb ik nog nooit gelezen.

Het eerste wat me aan deze film opvalt, is het zogenaamd op Vijftig Tinten Grijs moet lijken. Laat ik je dat meteen uit je hoofd praten. Hoewel ik niets met Vijftig Tinten Grijs heb, en deze wel heb gezien, er komt niets overeen. Wat een slap gelul.

Maar om terug te komen op de film. De twee acteurs zijn niet bekend voor mij maar ik vind ze samen erg goed. De chemie spat van het scherm als ze samen in een scène zijn.

Daarbij zijn ze in de film continu samen. Waarschijnlijk is dit in de boeken anders maar het valt nogal op. Er lijkt geen moment van ademruimte tussen de twee te zijn en dat is vervelend. Zo lijkt het namelijk alsof de karakters geen ontwikkelingen doormaken die er wel zullen zijn.

Wat goed naar voren komt zijn de problemen die Hardin heeft. Het wordt al snel duidelijk dat deze jongen een hoop problemen heeft die Tessa onmogelijk kan oplossen. Hierdoor is de relatie soms als een natte doek die je niet kunt uitwringen. Ik vraag me daarbij wel af wat zijn problemen zijn en of die eventueel in een twee deel naar voren zullen komen. (Nee, ik ga de boeken niet lezen).

De verhaallijn is nogal simpel. Het is iets wat ik vaker heb gelezen of gezien in het tienergedrag. Ik ben dan niet echt onder de indruk maar het is zeker een leuke film als je niets beters hebt te doen.

Dus ga er zeker heen of kijk hem lekker thuis.

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge