A Dog’s Purpose

Mijn recensie:

Niet zo lang geleden is deze film uitgekomen, A dog’s purpose.  Op 18 mei 2017 speelde onze Nederlandse bioscopen deze film in hun zalen af. De director is dezelfde man die Hachi heeft gemaakt. We kunnen er dus op wachten…
Deze film heeft de genres: avontuur, humor en drama. Er zijn een paar belangrijke sterren in zijn film, genaamd: Josh Gad, Peggy Lipton en Dennis Quaid.

Het eerste wat me opviel aan deze film is het weg had van de film Hachi, niet zo gek ook aangezien ik hierboven al zei dat dezelfde director de film heeft gemaakt. Het was erg leuk om te zien dat ze zoveel verschillende hondenrassen hebben gebruikt en hoe goed deze getrainde honden zijn neergezet in de film. Je had werkelijk echt het idee dat de hond tegen je sprak, terwijl we allemaal weten dat het niet het geval is. Dat neemt immers niet weg dat honden en baasjes heel goed zijn in hun communicatie. Ook moeten we het even over de baasjes hebben, want de hondjes hebben veel goede baasjes gehad. Maar wat ik nog het beste vond is dat de man achter de schermen eraan heeft gedacht dat niet elk huisdier een goed huis heeft en dit nog even door laat schemeren in de film. Een goed standpunt vind ik zelf.
En laten we het even over de stijl van de muziek hebben… Geweldig gekozen en het paste zo goed bij elke scène. Lasse weet heel goed hoe die dat moet verwerken.

Ik vond het zeker geen saaie film en tijdens het bekijken heb ik zeker wel een paar keer een traantje moeten wegvegen, want jeetje soms was het zo vreselijk zielig. Misschien ben ik gewoon een watje…

Het was erg mooi om te zien hoe het einde zich ontwikkelde en ik was dan ook erg blij om te zien dat de daadwerkelijke communicatie tussen hond en baas, zo echt is. Tenslotte maak ik het ook mee met mijn eigen hond.

Ik hoop dat jullie deze film allemaal gaan kijken, want het is te goed om het niet te zien.

 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge