Elle Kennedy – The Score

Mijn recensie van The Score:

“You know, I don’t think we’re dealing with a Bella’s-magical-blood situation here.”
“No?”
“No. I think you’ve imprinted on this girl’s pussy.”
… “What do you mean?”
“I mean you’re facing a Jacob quandary. You imprinted on her pussy, and now it’s the only pussy you can think about. You exist solely for thispussy. Like Jacob and that weird mutant baby.”

Het verhaal van The Score.

Allie heeft een crisis. Ze heeft het eindelijk voorgoed uitgemaakt met haar stoplichtvriendje. Echt klaar mee. Maar hij niet met haar. En eigenlijk vindt ze het maar niks om alleen te zijn. Ze is nog nooit single geweest en het jaagt haar enorm veel angst aan.

Als haar ex dan dreigt om bij haar op de stoep te verschijnen, besluit ze om een nachtje te logeren in het huis van het vriendje van haar beste vriendin Hannah. Alleen Hannah en Garrett zijn niet thuis, maar ze beloven dat ze veilig is.

Dean is de sletterige vriend van het stel. Hij weet precies hoe je moet scoren – op en van het ijs – en doet het vaak. Ook wanneer Allie komt logeren. Zelfs met twee. Maar Allie heeft hier geen zin in en cockblocked hem.

Uiteindelijk besluiten ze er samen een vergeet avondje van te maken met drank en ergens onderweg besluit Allie dat ze een rebound nodig heeft. Wie beter dan seksbeest Dean.

“Seriously, just find yourself a rebound.” Dean whips up his arm. “I volunteer as tribute.”

Schrijfstijl:

Ook dit boek is heerlijk geschreven. Vlot, maar niet te vlot. Met humor en serieuze dingen. Precies Elle Kennedy en het is geweldig. The queen van show don’t tell.

Garrett: Allie’s gonna crash in my room.
Garrett: Your dick can stay in your room.

Wat vind ik van The Score?

Oh My God. I love Allie en Dean. Dean is echt de slettebak waarvan echt niemand gelooft dat er inhoud in zit, maar het maar gewoon accepteert. En daar heb je hem weer… Mariels favo boy: er blijkt meer achter hem te zitten dan de slet.

Allie is een awesome karakter. Ze heeft een uitgesproken mening over alles en vooral over Dean. Die steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. Maar ja, de seks is toch wel goed hè? Deze twee zijn echt een superleuk stel. Ze hebben samen een plekje in mijn hart veroverd.

“I’m adorable, first off. My sense of humor is stellar—obvs.”
“Obvs,” she echoes dryly.
“I’m extraordinarily skilled in the art of conversation.”
She nods. “When it’s about yourself, of course.”
“Of course.” I pretend to think it over some more. “Oh, and I’m a mind reader. No lie. I always know what the other person is thinking.”
“Yeah? What am I thinking right now?” Allie challenges.
“That you want me to shut up and fuck you again.”
She shakes her head in dismay. “Goddamn it. That’s actually what I was thinking.”
I smirk at her and tap my forehead. “Told ya. Mind reader.”

Conclusie

Dean en Allie all the way! *schudt pompoms*

 

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.