Elle Kennedy – The Mistake

Mijn recensie van The Mistake:

I’m comfortable enough with my hetero status to say that if I did play for the other team? I wouldn’t just fuck Garrett Graham, I’d marry him.

Het verhaal van The Mistake.

John Logan is meer dan iedereen denkt. Hij verstopt zijn problemen in casual seks, drank en feestjes. Alles om zijn doodlopende carrière te vergeten. Na het afstuderen rest hem weinig.

Tot hij een avondje besluit te vergeten met Grace.
Grace is een eerstejaars die heeft besloten dat ze echt geen aandacht meer gaat geven aan Hockeyspelers. En zeker niet aan die ene die ze bijna haar eerste keer had gegeven. Nu-uh.
Maar dan wil Logan haar terug. Nou, daar zal hij toch wel wat meer voor moeten doen.

Lorris ? As in Logan and Morris ? They fucking Brangelina’d themselves?

Schrijfstijl:

Ook dit boek is heerlijk geschreven. Vlot, maar niet te vlot. Met humor en serieuze dingen. Precies Elle Kennedy en het is geweldig. The queen van show don’t tell.

‘Jesus Christ, will you quit dictating this conversation to Hannah?’ I grumble. ‘Bros before hos, dude.’
‘Call my girlfriend a ho one more time and you won’t have a bro.’

Wat vind ik van The Mistake?

Logan vond ik awesome. Maar waarom… waarom in godsnaam blijft hij achter Grace aangaan. Ik had allang gedacht: hey kind, stik jij ff lekker in je divagedrag. Mevrouwtje vraagt wel erg veel en zeurt erg lang door over wat ze nou vindt. Dat vond ik een beetje jammer in dit deel.

De humor en de schrijfstijl maken heel veel goed en ik ben blij dat de andere karakters ook weer in dit boek zitten. Er komen weer hilarische scenes voor tussen de jongens. En soms is Hannah er nu ook in betrokken. Heerlijk.

Go away, G. I’m wooing.

Conclusie

Goede New Adult

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.