Elle Kennedy – The Goal

Elle Kennedy – The Goal

Mijn recensie van The Goal:

My goal, once upon a time, was to succeed. I didn’t realize that success wasn’t grades or scholarships or achievements, but the people I was lucky enough to have in my life.

Het verhaal van The Goal.

Sabrina is hard op weg om naar de universiteit te gaan en daar heeft ze alles voor over. Ze woont bij haar oma en insinuerende oom in huis en wil weg uit de vervallen wijk. Iets voor haarzelf opbouwen is het doel.

Ondertussen geniet ze van haar jeugd en van de mannen op de campus. Vooral de footballspelers, maar voor Tucker maakt ze een uitstapje naar de ijshockeyspelers. Dat veranderd een boel.

Tucker vindt dat het belangrijk is om een teamspeler te zijn. Zowel op het ijs als daarbuiten. Maar nu hij papa wordt als tweeëntwintig jarige weigert hij om op de bank te gaan zitten.

We all hurt. We all love. We’re the same. And your past, who you live with, where you came from, it doesn’t have to matter. You’re creating your own future, and I want to see where the road forward takes you.

Schrijfstijl:

Volgens mij weet iedereen inmiddels dat Elle Kennedy één van mijn voorbeelden is en dat ik echt never nooit haar niveau ga halen, maar dromen mag. Ze schrijft met humor, serieuze onderwerpen en heeft daarbij ijzersterke karakters. Haar mannen zijn nog beter geschreven dan haar vrouwen. Altijd vanuit het ik-perspectief waardoor je je verschrikkelijk goed kunt inleven.

Because love is the ultimate goal. It’s not the one I had strived for, but I was lucky enough, so damn lucky, to achieve it.

Wat vind ik van The Goal

Ondanks dat ik Sabrina in deel 3 echt een irritant mens vond, begon ik haar in dit boek steeds beter te begrijpen. Zelfs om het feit dat ze Tuck buiten probeerde te sluiten. Het is super goed omschreven hoe ze uiteindelijk langzaam steeds meer toe laat en hoe Tuck niet opgeeft.

Tuck is echt een schatje en ik wil hem adopteren. Als ik ooit een zoon krijg die dit overkomt, hoop ik dat hij net zo is als Tuck. God, die man is zo lief en goed voor haar. Het is een prachtig verhaal.

You’re the only one for me.
My sun rises and sets on your smile.
My heart beats because yours does.

Conclusie

Opnieuw een prachtig verhaal.

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.