Elle Kennedy – De Deal

Elle Kennedy – De Deal

Mijn recensie van De Deal:

‘Kom je net uit Alaska?’vraag ik terwijl ze die dikke parka openritst.
‘Nee.’ Ze slaakt een zucht. ‘Ik kan mijn andere jas nergens vinden. Ik hoopte dat ik hem hier had laten liggen.’ Ze kijkt mijn slaapkamer rond.

Het verhaal van De Deal.

Hannah heeft eindelijk een jongen gevonden waardoor ze weer opgewonden raakt. Maar het is niet zo makkelijk om bij haar crush in de buurt te komen en zeker niet met al haar emotionele bagage op seksueel gebied.

Dus maakt ze een deal met Garrett Graham. De irritante, kinderlijke, bijdehante aanvoerder van het hockeyteam die connecties heeft met hem.

Ik moet iets bekennen!
toen je op de plee zat, heb ik alle nummers van 1 Direction van je iPod gehaald.
graag gedaan.

Wat?! Ik ruk je af.

nou, graag.

Het duurt even voor ik besef dat ik te snel heb getikt en ik kan wel door de grond zakken.

Schrijfstijl:

Dit is het eerste boek van Elle Kennedy dat ik ooit gelezen heb en I love it. Ze schrijft vlot, met veel humor, serieuze dingen tussendoor en belangrijkste voor mij: Ze heeft geweldig uitgewerkte karakters. Het worden vrienden van je. Ook is ze voor mij de queen in show don’t tell.
Ikzelf ben altijd een beetje huiverig voor vertalingen, maar deze is uitstekend gedaan. Petje af!

Piemels!
Goeie god.
Overal piemels.
Nu er tot me doordringt wat ik zie, voel ik vooral ontzetting. O god. Ik ben op een piemelbijeenkomst beland. Grote piemels en kleine piemels en dikke piemels en piemelvormige piemels. Het maakt niet uit elke kant ik opkijk, ik zie echt overal piemels

Wat vind ik van De Deal?

Ik vond het geweldig. Garrett is geweldig. Ik heb me serieus kapotgelachen. En wow, die eerste seksscene in dit boek was zo verschrikkelijk awesome geschreven. Ik ben zo jaloers haha. Deze vrouw kan echt alles. Dit boek krijgt van mij 5 sterren en zelfs dat is te weinig. Garrett en Hannah zijn de bom! Ik weet echt niet wat ik nog meer moet zeggen, behalve dat ik op mijn smoel ben gegaan voor Hockeyplayers. Ik moet toch eens naar de NHL gaan kijken xD Je moet dit echt lezen. Moet… moet… moet… anders ben je geen echte NA-lover

Geweldig, nu heb ik een stijve, midden in een bar die uitpuilt van mijn vrienden.

Conclusie

Geweldig. Beste schrijfster van NA tot nu toe 😀


2 reacties op “Elle Kennedy – De Deal”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.