Elle Kennedy & Sarina Bowen – Stay

Mijn recensie van Stay:

Blake is really fucking weird. I don’t understand half the shit he says. Granted, I don’t think anyone does, his girlfriend included.

Het verhaal van Stay.

Matt Eriksson is het teammaatje van Blake en Wes. Hij is onlangs gescheiden en baalt dat hij zijn kinderen weinig ziet. Zijn hart is gebroken door zijn ex-vrouw die de druk van zijn hockeyschema niet aankon en hij is ervan overtuigd dat zijn levenstijl niet samengaat met een relatie.

Hailey Taylor Emerson heeft een eigen bedrijf samen met haar ex-man genaamd Fetch. Fetch zorgt ervoor dat rijke mensen binnen enkele uren geregeld krijgen wat ze nodig hebben. Of dit nu nieuwe meubels zijn voor hun nieuwe appartement, of een pak beschuiten omdat ze die vergeten zijn in de supermarkt. En Hailey heeft 1 favoriete klant. Hij is anoniem, maar ze heeft een vaag vermoeden dat hij haar favoriete ijshockeyspeler is.

En dan heeft Matt een probleem met zijn laatste hondenuitlater en moet Fetch een nieuwe zoeken.

I don’t know when it happened, but somewhere between our first kiss and that first fuck, I came to the conclusion that Hailey needs sex. Good sex. And lots of it. I’ve caught glimpses of her steel, her confidence, her sexiness, usually in our online exchanges. But in person, it’s like she’s second-guessing herself all the time. The poor girl needs to get her mojo back, and I’ve decided I’m the man for the job. Just call me Matt the mojo maker.

Schrijfstijl:

Ik heb het al vaker gezegd: Elle Kennedy en Sarina Bowen zijn mijn ultieme voorbeelden. En dus is dit boek weer helemaal geweldig. Apart zijn ze al supergoed, maar samen zijn ze nog beter. Perfect eigenlijk. Sarina’s dosis serieuze shit en Elle’s humor is een gouden combinatie en als er een nieuw boek van hen komt, pre-order ik die eigenlijk altijd en wil ik ze ook nog aflikken. (shhh… ik weet dat ik niet spoor.)

“You haven’t stammered and stuttered in a while now that I think about.” A grin stretches his sexy mouth. “Could someone finally be warming up to me?”
I warmed up to you the day we met. I melted for you the second you kissed me.

Wat vind ik van Stay?

Ik vond het weer awesome. Nee, er was geen Blake. Nou ja, soms wel natuurlijk, maar je snapt me. Het was Eriksson. En god wat is dat een schatje. Ik wil er één. Dat joch kan goed zoenen en is echt zo lief. Ik snap zijn ex-vrouw echt niet. Wat een stomme doos. Waarom heeft ze hem laten gaan? Lucky voor Hailey. Zij is wel een coole chick en begrijpt hem. Ze zijn voor elkaar gemaakt. Ik hou van dit verhaal. Eriksson had al een plekje in mijn hart door de verhalen van Wes en Blake, maar nu is dat plekje alleen maar groter geworden.

He’s already one up on me. He’s been on the receiving end of a couple of Hottie’s kisses.
I’ve got nothing. It’s the first time I’ve ever been jealous of my dog.

Conclusie

Gewoon weer bij mijn top NA boeken gezet 😀

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.