Druk, druk, druk

Druk, druk, druk. Ja, denk je dan… dat heeft iedereen het toch? Dat is zeker waar. Iedereen heeft het druk. Is het niet linksom, dan is het wel rechtsom. Toch wil ik jullie even een kleine update geven van hoe het er hier voor staat.

Druk met de gymopleiding

Ik ben dit jaar begonnen met de gymopleiding voor het onderwijs. Stiekem wel een beetje omdat het moest van mijn werkgeven. Ik heb vorige week blok 1 ingeleverd en nu staan me nog 2 blokken te wachten. Dat betekent nog een jaar aan gymlessen, voorbereidingen, filmen, beoordelingen. Zucht… alles wat bij een opleiding hoort. Het kost me stiekem meer tijd dan ik dacht, maar hey… is dat niet met alle opleidingen?

Natuurlijk druk met de tweeling

We hebben nu die leuke fase waarin alles van mij is. Ook als ik er niet mee speel. Je kunt je dus voorstellen dat hier de hele dag als meneer en mevrouw wakker zijn een boel gejank te horen is, want er is altijd wel een van de twee die ziet dat de ander iets heeft, waar hij of zij mee wilde spelen. Dat ik met iets heel anders bezig was, interesseert ze dan geen fluit. Ik zal blij zijn als die fase voorbij is.

twins druk aan het eten

Druk met verbouwen

Nu nog? Ja, nu nog. Beneden zijn we bijna klaar. Enkel nog plintjes en huiselijk maken. Maar mijn schoonvader zet steeds nieuwe dozen voor de achterste en in die achterste zitten mijn woonkamerspulletjes, natuurlijk. Heel fijn. De hele kerstvakantie zijn we bezig geweest met verven, behangen en de vloer leggen. Nu de kinderkamers nog en de tuin. De tuin zal lekker zijn omdat we dan een stuk minder zand binnen hebben. We maken hem niet af, maar we leggen in ieder geval oude tegels voor de tuindeuren. De kinderkamers zijn fijn zodat we geen familiekamer meer hebben. Maar we wonen in elk geval weer thuis.

keuken

Vertalen

In februari komen mijn eerste twee vertalingen uit bij SVM Publishing. Ik ben benieuwd of je ontdekt welke het zijn. Inmiddels ben ik alweer met een nieuwe begonnen voor SVM. Dus daar komen weer leuke boeken aan.

Schrijven

Oh ja, ik schrijf ook nog… Nou moet ik zeggen, ik doe mijn best, maar Daan is niet makkelijk. Langzaam aan komen we steeds een stukje verder. Ook probeer ik zo af en toe wat aan Kyler te doen, want eigenlijk wil ik beide boeken eind dit jaar toch wel gepubliceerd hebben. Daan eigenlijk eind van de zomer. Ik ga er in ieder geval mijn best voor doen.

Dit is even een update over mijn leven. Ik ben heel benieuwd waar jullie allemaal druk, druk, druk mee zijn. Soms is het gewoon lekker om even te delen. Laat maar eens horen!

Meer over de verbouwing vind je hier.
Meer over de tweeling vind je hier.
Meer over mijn boeken vind je hier.

0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge